Urban Cult
Cool&fun
marketing

Proljetne radionice Hrvatskog školskog muzeja

Hrvatski školski muzej podsjeća sve zainteresirane učenike i njihove roditelje, bake i djedove…. da nam se mogu pridružiti tijekom proljetnih praznika na likovnim radionicama Uskrsne pisanice i Proljetni quilling koje će se održati 29. i 30. ožujka te 3. i 5. travnja (detalji u prilogu). Radionice su namijenjene djeci različite dobi. Cijena jedne radionice je 10 kn, a pratitelji imaju slobodan ulazak. Sudionici radionica i njihovi pratitelji mogu besplatno razgledati stalni postav muzeja. 
Bliži se vrijeme proljetnih praznika, vrijeme kratkog predaha. Hrvatski školski muzej vas poziva na druženje u Proljetnim radionicama osmišljenim samo za vas! 

Kako bi praznici protekli u stvaralačkom duhu priredili smo dvije radionice: Ukrasne pisanice i Proljetni quilling
Dobrodošle su mama, tate, djedovi i bake i svi oni koje će maleni i ne tako mali rado povesti na zajedničku igru u našem muzeju!   

Ukrasne pisanice 
Likovna radionica izrade ukrasnih pisanica. Napravite sami svoje jedinstvene pisanice igrajući se sa šljokicama i ukrasnim trakicama. Likovna radionica namijenjena djeci različite dobi. 

Trajanje: 90 min. 
Sav potreban materijal osigurava muzej. 
Termini: 29. 3. (četvrtak) 10 - 11.30 h, 14 – 15.30 h 30. 3. (petak) 10 – 11.30 h, 16 – 17.30 h     


Proljetni quilling 
Quilling je tehnika savijanja papira (filigran od papira). Tom tehnikom nastaju različiti papirnati ukrasi, koji spojeni sačinjavaju prava mala (ili velika) umjetnička djela. Ovom zanimljivom i jednostavnom tehnikom u muzejskoj likovnoj radionici stvaramo mala umjetnička djela. Igra papirom potiče strpljivost, urednost i osjećaj za lijepo. Likovna radionica namijenjena djeci različite dobi. 

Trajanje: 90 min. Sav potreban materijal osigurava muzej. 
Termini: 3. 4. (utorak) 10 -11.30 h, 15 – 16.30 h 5. 4. (četvrtak) 10 – 11.30 h, 15 – 16.30 h   
Radionice su namijenjene djeci različite dobi. Cijena jedne radionice je 10 kn, a pratitelji imaju slobodan ulazak. Sudionici radionica i njihovi pratitelji mogu besplatno razgledati stalni postav muzeja.   

Prijave na idumbovic@hsmuzej.hr ili hsm@hsmuzje.hr 
Broja mjesta je ograničen.   

(Marijana Bračić)

26. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble