Urban Cult
Izložbe
marketing

Dubrovački muzeji prelaze na ljetno radno vrijeme

Dubrovački muzeji od danas, 22. ožujka 2018. godine prelaze na ljetno radno vrijeme.
Pomorski muzej će tako biti otvoren za posjetitelje svakoga dana, osim ponedjeljka, od 9 do 18 sati, dok će Kulturno-povijesni muzej u Kneževu dvoru, zbog radova na obnovi Atrija, ostati zatvoren za posjetitelje do 1. lipnja, nakon čega će raditi svakoga dana od 9 do 18 sati. 

Etnografski muzej u žitnici „Rupe“ te dvije izložbe Arheološkog muzeja u tvrđavi Revelin će i u ljetnom razdoblju imati jednako radno vrijeme. Etnografski muzej će za posjetitelje biti otvoren svakoga dana, osim utorka, od 9 do 16 sati, a izložbe „Revelin: Arheološka istraživanja/Prostorni razvoj/Ljevaonica“ i „Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici“ svakoga dana, osim srijede, od 10 do 16 sati. Muzejska prodavaonica u Kneževu dvoru će od sutra (22. ožujka) biti otvorena svakoga dana od 9 do 18 sati.   

Ljetno radno vrijeme (22. ožujka – 2. studenog)  
Kulturno-povijesni muzej (Knežev dvor): 9-18, svaki dan (od 1. lipnja) 
Pomorski muzej (Tvrđava sv. Ivana): 9-18, ponedjeljkom zatvoreno 
Etnografski muzej (žitnica Rupe): 9-16, utorkom zatvoreno 
Izložbe „Ranosrednjovjekovna skulptura u Dubrovniku i okolici“ i „Revelin: Arheološka istraživanja/Prostorni razvoj/Ljevaonica“ (Tvrđava Revelin): 10-16, srijedom zatvoreno Muzejska prodavaonica (Knežev dvor): 9-18, svaki dan 

Stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju pravo besplatnog posjeta svim stalnim postavima i povremenim izložbama Dubrovačkih muzeja.

(Julijana Antić Brautović)
22. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble