Urban Cult
Glazba
marketing

Belfast Food & Ivona Maričić snimili ''Samo jedan glas''

"Ona je bila tek mlada, naivna i znatiželjna djevojka, koja se našla u čudnoj šumi gdje je stvarnost zamijenila mjesto sa snovima, gdje je njezina radoznalost naišla na pozornost neobičnih likova – velikih, mračnih zečeva i čudnovatog klobučara. Tu je vrijeme teklo na sasvim poseban način, tu se skrivalo mnogo različitih spodoba i tajni. Svi zajedno su se vrlo rado izgubili u šumi, koja ih je darovala svekolikim bogatstvom svojih boja i prizora. Ogledala u šumi prikazivala su javu unutar sna, a san se pretvorio u javu ..."
Pjesma 'Samo jedan glas', u izvedbi Belfast Fooda i Ivone Maričić, jedna je od 12 skladbi s njihovog posljednjeg studijskog albuma 'Očekivanja'. Ivona je i ovom suradnjom pokazala širinu svojih glazbeno-izvođačkih sklonosti kao i zanimljive interpretacije različitih glazbenih smjerova.  Spot je sniman u bajkovitim predjelima Trebišća, idealnoj kulisi sinopsisu kojeg je pripremila Mihaela Sirotnjak Železnik iz Teatra OZ. 

Kolorima okupanu scenografiju i kostimografiju osmislila je Tajči Čekada čiji se bijeli čupavac Quip, najmlađi (i najmanji) glumac u ovom spotu, izvrsno uklopio u scenarij i odlično odigrao svoju ulogu. Belfast Food već više od dvadeset godina svojom glazbom promiče Irsku i Kvarner, a upravo su albumom 'Očekivanja' 2016. godine obilježili 20 godina zajedničkog rada. 'Samo jedan glas' peta je pjesma s albuma za koju je snimljen spot, a kako to izgleda kada pomiješaju san i java, doznat ćete klikom na ovaj link.    

Prepustite se, uplovite u neke druge svjetove i doživite čaroliju!      

Režija i sinopsis: Miheala Sirotnjak Železnik - Teatar OZ 
Snimatelj: Igor Crnković 
Montaža: Krešimir Linić 
Kostimografija, scenografija i šminka: Tajči Čekada 
Hair styling: Salon Alexandra 
Fotografije za objavu preuzmite ovdje 
(autori: Petar Kurschner i Tajči Čekada).  

'Samo jedan glas' slušajte na deezeru

(Martina Ivančić)

13. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble