Urban Cult
Glazba
marketing

Punčke i ### u Kocki

Kocka ponovno dovodi Punčke u Split, ovom prilikom kao headlinere te će napokon dobiti spotlight kakav zaslužuju! Uz Luciju, Gorana i Anju, po prvi put dolaze sisački  ###, a kako se njihova noise-asta priča ljubi s Punčkinom pričom, saznajte 10.03. u Kocki.
Punčke su Lucija (gitara i vokal), Anja (bass gitara) i Goran (bubnjevi). Bend nastaje 2007. godine u Vinkovcima i od tada je prošao kroz brojne faze. Izlaskom prvog albuma "Sunčano s povremenom naoblakom" 2013. godine, Punčke dolaze u središte pozornosti publike, medija i glazbenih kritičara. U svojim pjesmama kombiniraju različite žanrove i utjecaje te se ne žele ograničavati na samo jedan glazbeni pravac. 

Bend je poznat po svojim izrazito snažnim i moćnim live nastupima pa tako iza sebe broji preko 300 koncerata diljem Europe (Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Mađarska...), među kojima se mogu izdvojiti nastupi na Szigetu, EXIT festivalu, SuperUhu, Eurosonicu, MENT-u, Terraneu i otvaranje za Queens of the Stone Age u Ljubljani i Zagrebu. Drugi album „Ništa nije kako se čini“ izlazi 2016. godine i opet zauzima visoka mjesta na top ljestvicama. 

Punčke nastavljaju s radom te najavljuju nove turneje u 2018. godini, kao i objavu novog EP-a “Valovi” koji izlazi na proljeće.

### je indie/noise bend iz Siska poznat po nekonvencionalnim mjestima snimanja izdanja (sele studio u Željezaru Sisak i bioskop Zvezdu u Beogradu), neobičnim lokacijama za koncerte (WC Medike), nagrađivanim bizarnim spotovima u vlastitoj produkciji (300 naopakih križeva) i albumima koje sami tiskaju u vlastitom izdanju. Ovaj sisački trojac često je medijima okarakteriziran kao jedan od najoriginalnijih bendova domaćeg DIY undergrounda, a do sada su surađivali s članovima regionalno poznatih bendova VVhile, Mnjenje, Ti, Hemendex i Punčke. 

„Uzvodno“ je peto samostalno izdanje ### koje karakterizira donosi sasvim ogoljen, bazičan i sirov pristup glazbi. Sniman je uživo tijekom tri dana krajem 2017. godine, a postavi se na basu pridružila Anja Tkalec, česta gošća benda, inače basistkinja Punčki. EP je snimio, miksao i masterirao Saša Rajković koji nastupa pod imenom Zarkoff, dok dizajn i pakiranje nadolazećeg fizičkog izdanja potpisuju Andro Giunio i This Town Needs Posters. 

Neke stvari se u životu dogode slučajno, a neke namjerno. Kad slušam ### uvijek sam dojma da nešto moćnog ima u njima, kao da ih nismo zaslužili na našoj sceni. Slučajno ili ne, ### su novim EP-jem ponovno pogodili i iskalili dio svojeg bijesa.

Vrata: 22h
(Stipe Bašić)

9. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble