Urban Cult
Društvena događanja
marketing

RazUMijem što učim - radionica tehnika učenja za školarce

Centar kulture na Pešćenici – Knap i ove godine poziva školarce na radionicu koja će im pomoći u daljnjem obrazovanju te im olakšati samostalno učenje!
 Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole i učenicima/ama srednje škole koji žele naučiti vještine učenja koje im pomažu da bolje razumiju i pamte školsko gradivo.

ŠTO SE RADI NA RADIONICI?
Na radionici se uči kako bolje razumijeti i pamtiti školsko gradivo na primjerima lekcija iz školskih udžbenika. Uči se pomoću kartica, pišu se bilješke, ponavlja se s razumijevanjem, crtaju se mentalne mape, uči se kako učiti nove pojmove i razjašnjavati te se vježba pismeno i usmeno odgovaranje.
 
 
ŠTO OČEKIVATI OD RADIONICE?
Očekuje se da će učenici/e po završetku radionice steći iskustvo u korištenju novih vještina učenja koje će znati primijeniti na školskom gradivu.


O VODITELJICI:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom na podršci u učenju. Od 2016. vodi radionice učenja u Centru kulture na Pešćenici.


Učimo zajedno u malim grupama od oko 6 učenika/ca slične dobi.
Radionica traje 3 mjeseca (12 termina), a održava se četvrtkom od 19.00 do 20.00hPRVI SAT BITI ĆE ODRŽAN 8.03. 2018. u 19.00
PRIJAVE SU OBAVEZNE NA 01/2303122 ILI CENTAR@KNAP.HR(Ivan Horvat)

7. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble