Urban Cult
Glazba
marketing

CONTORTURE i CC na feminističkom punku nedjeljom!

Političnost punka nije nikad bila spornom. Uvijek su postojali i postojati će bendovi kojima je primarno svojom glazbom mijenjati svijest, vrištati na probleme, ukazati na nedostatke koje donosi sustav itd. 
Punk nedjeljom će tako ugostiti gošće iz Švedske CONTORTURE koje su na europskoj turneji i dakako stati će u Zagrebu kako bi nam pokazale svoju verziju agresivnog d beat crusta!   

Društvo će im praviti zagrebački hardcore punxi CC koji predvođeni sjajnim djevojačkim vokalom i političnim tekstovima donose osvježenje na domaćoj DIY punk sceni.   

Koncert će se održati u nedjelju 11.3.2018. 
Vrata kluba se otvaraju u 21.00 sat, a početak se očekuje nešto kasnije oko 21.30...

Nekako su te nedjelje uvijek onako sjebane. Rekuperacija od dana prije, početak novog tjedna uz ustajanje s obvezama ponedjeljka itd. Ipak, probajmo se zabaviti ove nedjelje uz gošće iz Švedske i lokalnu razbijačinu:   

Contorture, crust punk (Švedska) CC, hardcore punk (Zagreb) 11.03.2018 // 21.00h // 30 kn              

Contorture nam dolaze iz Göteborga i sviraju opaku krastčinu. U ovom bendu se smucaju članice iz AGRIMONIE, VICIOUS IRENE, a u gotovo desetogodišnjem stažu su snimale sve i svašta, no naglasak je uvijek bio na sirovom d beatu i feminstičkoj borbi protiv sexizma i ostalih zala.

https://contorture.bandcamp.com/ 
https://www.facebook.com/Contorture-753018094824740/ 
  CC su upravo snimili prvi EP. Kritika piše samo hvalospjeve za ovaj opaki brzi pomalo metalizirani hardcore punk kojega također kao i gošće iz Švedske, krasi djevojački vokal. Očekujte 30 minuta kaosa i bijesa.

https://cchcpunk.bandcamp.com/ 
https://www.facebook.com/cchcpunk

Satnica:
Ulaz: 20.00
CC: 21.00 - 21.30
CONTORTURE: 21. 45 - 22.30

Ulaznice po cijeni od 30 kn će se moći kupiti na ulazu kluba! (Damir Batarelo)
7. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble