Urban Cult
Književnost
marketing

Poezija to go i druženje s uglednim pjesnikinjama u dvorani Muller kina Europa

Druženje s poezijom i uglednim pjesnikinjama - Irenom Vrkljan, Lidijom Bajuk, Sonjom Manojlović, Enerikom Bijač i Dortom Jagić u srijedu 7. ožujka uoči Dana žena u dvorani Muller kina Europa bit će poetski doživljaj za pamćenje.
Projekt Poezija to go program je poticanja čitanja poezije za mlade, koji je osmislila književnica Sonja Zubović, voditeljica umjetničke organizacije Tekston, a zaživio je na društvenim mrežama 2015. godine. Na Facebooku ga prati i 15.000 ljudi dnevno! 

„Poezija je laboratorij jezika, a jezik je nukleus nacionalnog identiteta“ - ističe Sonja Zubović. 

Zahvaljujući projektu, poezija je dobila novu komunikacijsku priliku da se lako i brzo otvara mladima i svima koji se tako osjećaju. Izvan internetskog medija Poezija to go u druženju s pjesnicima predstavlja etablirane autore, a često sudjeluju i osobe iz javnog života, pa su do sada poeziju tako podržali i Luka Bulić, Baby Dooks, Miljenko Cvjetković Minja, Goran Gorše, Tomislav Goluban i kapetan Broda kulture Igor Gerenčer. 

Novo druženje s pjesnicima u okviru projekta Poezija to go održat će se u dvorani Müller u kinu Europa, 7. ožujka  2018. u 19.30 sati. Gostuju pjesnikinje Irena Vrkljan, Sonja Manojlović, Enerika Bijač, Dorta Jagić, Lidija Bajuk i Sonja Zubović, a u glazbenom dijelu programa nastupit će Lidija Bajuk.  

Ljepota  poezije i druženje s uglednim nagrađivanim pjesnikinjama uoči međunarodnog Dana žena jamče jedinstven doživljaj za pamćenje!

(Sonja Zubović)

4. 3. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble