Urban Cult
Film
marketing

Premijera filma "Želja"

Četvoro Riječana odlučilo se na pomalo neobičan pothvat: otići do jednog od naudaljenijih hrvatskih otoka na pedalini. Njihov pothvat uobličen je u film koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak, 12. veljače u Art-kinu.
Sportaši Vitomir i Vedran dijele dugogodišnju želju da posjete najudaljeniji hrvatski otok Jabuku. Na put kreću koristeći sredstvo koje im je dostupno - pedalinu. Plan ekspedicije uključuje svakodnevno pomicanje korak dalje od civilizacije u smjeru prirode uz cjelodnevne tjelesne napore. 

Prate ih snimateljice Tamara i Petra, koje postaju sudionicama same pustolovine. Nalaženje u svima potpuno novim i zahtjevnim okolnostima, na površinu će iznijeti različitost karaktera, motivacija, očekivanja i spremnosti na suradnju.   

Ekspediciju „Jabuka 2014“ snimile su Tamara Dugandžija i Petra Mrša, koja je uobličila snimke u svoj debitantski, četrdesetominutni film koji će biti premijerno prikazan u Art-kinu u ponedjeljak, 12. veljače u 20 sati, a premijeri će prisustvovati autorska ekipa.   

Film prati strukturu radova Petre Mrše u mediju fotografije u kojem bilježi autentične reakcije unutar namjerno izazvanih novih situacija. U ovom filmu zabilježene reakcije, odnosi i preokreti, potaknuti su okolnostima ekspedicije koju su osmislili i iznijeli Vitomir i Vedran. Slušajući sebe i svoje neobjašnjive želje, daju primjer slijeđenja iracionalne intrinzične motivacije i puteva koje ista otvara.   

Film je sufinanciran temeljem Sporazuma Grada Rijeke i Hrvatskog audiovizualnog centra o jačanju lokalnih filmskih kapaciteta.   Svoje mjesto u Art-kinu možete rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org) ili telefonom (051 323 261) svakim danom od 16 do 20 sati. Ulaz je slobodan za članove Filmskog kluba, dok je cijena redovne ulaznice 20,00 kuna. 


(Karla Dolenčić)

11. 2. 2018.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble