Urban Cult
Kazalište
marketing

Radna matineja za publiku povodom premijere baleta ''Ivica i Marica''

Ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca Rijeka ponovno poziva sve zainteresirane na još jednu zanimljivu i sadržajnu radnu matineju, ovoga puta povodom skorašnje premijere baletne predstave „Ivica i Marica u koreografiji Gine Patterson, u subotu, 20. siječnja 2018. s početkom u 11.00 sati na sceni HKD-a na Sušaku. 
S publikom će podijeliti magiju rada na predstavi koja ima moć potaknuti na nova promišljanja o najpoznatijem bratu i sestri koji već stoljećima fasciniraju djecu, ali kroz svoju priču odašilju i životno važne poruke propitujući uvijek iznova odnos roditelja i djece, neimaštine i bogatstva, okrutnosti i milostivosti. 

U sklopu matineje posjetitelji će imati priliku zaviriti u radni dan baletnog ansambla koji počinje, za ovu priliku skraćenim, satom baletnih vježbi, nastavlja se kratkim uprizorenjima dijelova predstave i izlaganjem autorskog tima o samoj predstavi i njihovom procesu rada, te njihovim razgovorom s publikom.

Na kraju druženja, najsretnije će posjetitelje nagraditi ulaznicama za premijeru i reprizne izvedbe baleta „Ivica i Marica“, baletne fantazije Gine Patterson, poznate američke koreografkinje koja prvi put koreografira u Europi upravo za riječki baletni ansambl!

Svi su pozvani, a ulaz na subotnju matineju za publiku je, naravno, besplatan.      

(Milena Jerneić)
19. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble