Urban Cult
Glazba
marketing

Star Wars Party u Palachu

Nova borbeno-operativna-party stanica DEATH STAR 13 uz savezničke snage udruga 3. Zmaj, Kulturni Front i Ri Rock pozivaju vas na službeni STAR WARS PARTY koji će 19.01.2018. u OKC Palach/ Rijeka okupiti sve ljubitelje znanstvene fantastike i prirediti najbolji intergalaktički party! 
Uz cosplay, projekcije, dekoriran prostor i Sci Fi & Fantasy nagradne igre događaj ima u cilju zabaviti sve fanove legendarne franšize STAR WARS uz raznoliku glazbenu pozadinu koju nam donosi novi glazbeni selektori  DEATH STAR 13.

DEATH STAR 13:
Dva zaljubljenika u Sci Fi & Fantasy te dobru glazbu odlučila je proširiti svoj Imperij i upogonila Zvjezdane Razarače prema novoj borbeno-operativnoj stanici pod nazivom DEATH STAR 13.
Kralj Zla, pseudonim sith lord sjenke pod nazivom Imperator, te moćni Lord Vader koji stoje iza ove misije odlučili su uništiti sav „rebel scum“ razornim laser ritmovima i moćnim melodijama iz samog centra Imperija. U cilju provedbe naredbe 66, a čija je misija najbolji intergalaktički party u galaksiji, njihova borbena postaja Death Star 13 ispaljivat će raznolike glazbene eksplozije: rock, industrial, disco, hard core, metal, punk, new wave/rock/metal, te 80's /90's hitove.
Misija broj jedan odvit će se na planeti Zemlja u Palachu sa Star Wars edicijom, a sljedeće misije donose Marvel party, DC party, Pirate Party, GOT Party, D&D party i mnoge druge o kojima će te više saznati uskoro.  

Suradnja: Kulturni Front i 3. Zmaj
Kako bi party ostao u duhu „sile“ u savezništvo su pozvani organizatori znanstveno fantastičnih konvencija Liburnicon i Rikon. Udruge Kulturni Front i 3. Zmaj, koji će ovog puta svoja predavanja, radionice i diskusije ostaviti doma i prepustiti se ultimativnoj zabavi, uveličat će događaj svojim talentiranim umjetničkim znanjem izrade dekoracija, cosplayom te zanimljivim nagradnim igrama.

Nagradna Igra: La Guerra de las Galaxias
Kako bi party ostao u duhu sile Udruga 3. Zmaj održat će bogatu nagadnu igru "La Guerra de las Galaxias” u kojoj će se ekipe u parovima natjecati u prepoznavanju i (vrlo) dramatičnom uprizorenju popularnih scena iz svima omiljene sage, ali u komičnom smislu na španjolskom jeziku.

SW Radionice za mlade padawane
Od 18h do 21h održati će se radionice za klince na temu Star Warsa koju nam donose organizatori Liburnicon Konvencije – Udruga Kulturni Front. Ulaz za klince je besplatan kao i same radionice, a našim mladim padawanima će pružiti mnoštvo zabave.
1. Sila na vrhovima prstiju
- izrada papirnatih lutkica za prste -
2. Svemirske letjelice
Izrada svemirskih letjelica od papira
3. Igre iznenađenja
Uz navedene radionice održat će se i igre iznenađenja koja će ostati pod velom misterije, ali su izuzetno zabavne i super kul.

Chill Zona: Kantina
Posebni prostor do treće prostorije kluba Palach na velikom platnu prikazivat će projekcije Star Wars filmova, a koji je ujedno i Chill zona pod nazivom Kantina i gdje će posjetitelji za sitnu donaciju biti u mogućnosti ugrabiti si kokice te odmoriti od teškog partijanja. 

Ulaznice:
Vrata Palacha bit će otvorena u 18h
gdje će uvodni dio događaja biti namijenjen za one najmlađe s posebnim programom i koji je za klince besplatan. U 21h njihovi roditelji i svi Star Wars partijaneri pozivani su na službeni početak partija za koji će morati izdvojiti 13kn.  

Za sve cosplayere ulaz je besplatan tijekom cijele večeri.
*Posjetitelje koji se pojave među prvima očekuju maske likova iz Star Wars filmova.*

Come to the dark side we have a party!
May the Force be with you! 


Misija: OSVOJITI GALAKSIJU UZ NAJBOLJI INTERGALAKTIČKI PARTY
Planeta br.1: Zemlja
Grad: Rijeka
Lokacija: OKC Palach
Ulaz: do 21h za klince je ulaz besplatan, nakon 13kn/ Cosplay: Free(Vinko Golembiowski)

12. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble