Urban Cult
Glazba
marketing

Glazbeni stand-up harfistice Doris Karamatić

Većina će se složiti da povijest glazbe i nije neka humoristična tema, no kada je priča Doris Karamatić uz jedan od najneuobičajenijih instrumenata - harfu, smijehu nema kraja. Uz red priče i humora te vrhunske glazbe, harfistica Doris Karamatić će opisati povijest glazbe i osvrnuti se na današnje glazbene uratke.
Rođena u Splitu, živi u Zagrebu. Voli komunicirati o sebi u trećem licu jednine. Ostaje nepoznato je li to zbog zavičaja ili sadašnje adrese. Zbog velikog, skupog i nepraktičnog instrumenta nikad nije ostvarila karijeru uličnog svirača. Zato se zaposlila u orkestru Gradskoga kazališta "Komedija". Kad izađe iz orkestralne "rupe", nastupa po svijetu i okolici. Održava radionice i seminare za mlade harfiste pod nazivom: "Kako ostati/izgledati cool kad sviraš pogrešne note" i "Pogrešna nota ne postoji, to se naziva  jazz".

Ne voli uzaludno trošiti vrijeme ni novac, bez obzira što jednog ima puno, a drugog nikad dovoljno. Dobru formu održava obilazeći teretane u vrlo širokom luku. Voli se družiti s duhovitim ljudima, zato slobodno vrijeme provodi uz You Tube, gdje su joj prijatelji John Cleese, Victor Borge i Bill Bailey.

Tko je Doris, kako izgleda, zašto svira, čemu služi i da li uopće postoji? Odgovor ćete dobiti na izvedbi glazbene stand-up predstave "Me, Myself & Harp" u petak, 12.01.2018. od 21.00h u Jazz & Cabaret club Kontesa, Augusta Cesarca 2, Zagreb. Ulaz je slobodan.

Doris Karamatić možete pratiti na https://www.facebook.com/hopharp


(Martina Ivančić)
11. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble