Urban Cult
Kazalište
marketing

Edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak

Nakon što je edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak pogledalo gotovo 3 tisuće predškolaca i prvašića u cijeloj Hrvatskoj, naša vesela družina nije zaboravila niti na vas, jer i vi ćete uskoro postati samostalni sudionici u prometu!
Naime, edukativni mjuzikl Đak veseljak i prometni znak nastao pod pokroviteljstvom MUP-a u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa neizostavan je dio edukacije o tome kako sigurno doći do škole!
  
Predstave će se održati u utorak 23. 01. 2018. u MD KD Lisinski u terminima 09:30 i 11.00h.

Dođite i dobijte odgovor na pitanje:
„Zašto je mjuzikl toliko važan i već pet godina putuje po brojnim učionicama i dvoranama i s jednakim oduševljenjem sigurno vodi brojne generacije na put do škole i vrtića?“
Patricipaija u programu je 20 kn
  
Na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice i s radošću Vas očekujemo!
Za sva pitanja i rezervacije ulaznica:
Sandra Čule
Hrvatska glazbena mladež
099/3126-563
i
Sandra Buljan
Art Hill
091/112-5678


O MJUZIKLU:
Četvero mladih veseljaka pjesmom, plesom i igrom na putu od kuće do vrtića podučavaju djecu o važnim prometnim znakovima. Glazba se izvodi uživo na klaviru, violini i udaraljkama kako bi se djeca tijekom predstave mogla upoznati i s instrumentima koje sve rjeđe imaju priliku vidjeti i čuti uživo.

Đak veseljak i prometni znak je samostalni edukativni mjuzikl kojem je cilj kroz edukaciju i ponavljanje, koje je od iznimne važnosti za mališane, smanjiti mogućnost stradavanje djece u prometu. ijeli program je napravljen kao interakcija između djece i glumaca gdje djeca slušajući i pjevajući pjesme koje su naučili u predstavi nauče o prometnim znakovima kroz igru. Predstava je sretan spoj svladavanja važnih spoznaja o prometu, kako se u njemu vladati, te upoznavanje najvažnijih prometnih znakova i osmišljenog umjetničkog sadržaja u kojemu se isprepliću riječ, glazba i pokret, ispunjavajući i angažirajući gledatelja da bez moguće zasićenosti porukama i sam sudjeluje u njoj.

Mjuzikl izvode poznati glumci i glazbenici:
Ivan Đuričić
Ana Maras Harmander (alternacija Lana Blaće)
Krešimir Marmilić
Mario Čopor

(Martina Ivančić)
9. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble