Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Suradnja mladih i donositelja odluka - edukacija i panel diskusija

Važnost suradnje mladih i donositelja odluka: Savjeti mladih
// srijeda, 13. prosinca u 17.00

Uz predstavnike Grada Splita i Grada Karlovca te predstavnike Savjeta mladih obaju gradova, u panel diskusiji pridružit će nam se i predstavnica Mreže mladih Hrvatske, a očekujemo i sudjelovanje mladih te predstavnika udruga mladih i za mlade. Sudionici će razgovarati o problemima na koje su nailazili pri uključivanju mladih u procese donošenja odluka te primjerima dobre prakse, a detektirat će i mogućnosti napretka u suradnji mladih i donositelja političkih odluka.

Diskusiju povodom skorog natječaja za članove gradskog Savjeta mladih organizira Info zona u suradnji sa Savjetom mladih Grada Splita, a održat će se u prostoru Info zone na adresi Jerina 1.
 
Edukacija o suradnji mladih i donositelja odluka
// vikend, 16. i 17. prosinca


Otvorene su prijave za dvodnevnu besplatnu edukaciju o suradnji mladih i donositelja odluka koja će se održati 16. i 17. prosinca u Splitu. Edukacija je namijenjena mladima koji promišljaju o kvaliteti života mladih i žele aktivno sudjelovati u društvu.

- Sudionicima ćemo osvijesti da se politikom bave i kada nisu angažirani u nekoj političkoj stranci, upoznat ćemo ih sa različitim razinama sudjelovanja mladih u donošenju odluka te ih provesti kroz osnovne pojmove iz područja politika za mlade. Edukacija je korisna svima koji prepoznaju važnost aktivnog sudjelovanja mladih u društvu te žele dati svoj doprinos u donošenju odluka i kreiranju pravilnika, strategija i zakona koji se tiču života mladih - objašnjavaju Darko Čop i Goran Biličić iz Info zone, voditelji edukcije koju Info zona realizira u suradnji sa Savjetom mladih Grada Splita.

Prijavnica za sudjelovanje na edukaciji dostupna je na infozona.hr/prijava


(M.K.)
10. 12. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble