Urban Cult
Glazba
marketing

Voland le Mat večeras u Vinylu!

Uz Ninu Romić i Mika Male, Voland Le Mat slovi kao jedan od pionira nove hrvatske kantautorske scene, a večeras u 20:30 sati ih možete poslušati kako zvuće u Vinylu. 
Njegov album 'Faustopojke', objavljen 2009. godine za diskografsku kuću Menart, stekao je kultni status i dobio priznanje publike, kritike i struke te se našao na popisu 25 najboljih hrvatskih albuma od neovisnosti, prema izboru uredništva portala Ziher.hr.

U razdoblju svojevrsne hibernacije Voland Le Mat 'ispod pulta', na vlastitom Soundcloud profilu, objavljuje pjesme 'Zima' i 'Luda', da bi povratak na pozornice najavio također neslužbenim singlom 'Discedo'.

Tijekom 2016. godine, opet pod Menartovom etiketom, izlaze službeni singlovi 'Les Champs Utrinees' i 'Nije fer', a upravo je ovih dana objavljena i nova pjesma 'Nigredo'.

Posljednjih godinu i pol dana Voland Le Mat nanizao je nekoliko zapaženih nastupa u prostorima poput dvorane Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti, Maloj dvorani Lisinski, u Malom pogonu Tvornice kulture, na medvedgradskoj kuli, te u beogradskom Mixeru i KC Gradu. 

Sredinom 2017. Volandu se pridružuju Ante Prgin Surka na bubnjevima, Antonino Šimić na basu i Tomo Gavranović na klavijaturama, pa uz stalnog gitaristu Velimira Grujića sada imamo punokrvni sastav koji će nam u Vinylu prezentirati dosta novog materijala, ali i starijih pjesama u novom ruhu.


(Ivan Horvat)

4. 12. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble