Urban Cult
Cool tura
marketing

Predstavljanje knjige i glazbeni program u Vinylu

Ove subote u Vinylu možete prisustvovati predstavljanju knjige Revanche, Olivera Jukića, dok će se u večernjim satima za dobru atmosferu brinuti DJ Uncle Funk.
Oliver Jukić:
'Revanche'   

Izdavačka kuća Funditus poziva na predstavljanje knjige 'Revanche' Olivera Jukića u subotu 2. 12. u 18 sati

Roman smješten na početak 20. stoljeća pisan je u maniri klasika književnosti, stil je čitak, koncizan, po uzoru na pisce na kojima je autor i odrastao, a traganje za prošlošću i identitetom utkani su u cijeli roman. 
  
Oliver Jukić rođen je 10. lipnja 1974. godine u Osijeku. Od 1975. živi u Slatini, osim kraćih vremenskih intervala kad je kruh zarađivao u Pragu i Ljubljani. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu doktorirao je 2012. godine. Autor je više od trideset znanstvenih i stručnih radova, romana "Sudačka nadoknada" te udžbenika "Uvod u telekomunikacijske mreže" i "Uvod u građu računala". Pobjednik je Natječaja za kratku priču – satiru Slavko Kolar 2016. godine. Trenutačno je dekan Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Nositelj Spomenice Domovinskog rata, oženjen, otac dviju djevojčica.

Uz autora knjigu će predstaviti: 
Takana Obradović, urednica
Iva Mirčić, moderatorica
glumci dramskih radionica KNAP-a     

  Tropilectic Trip
by DJ uncleFunk   

uncleFunk tj. Luka Pavić, istovremeno je dj, gitarist, resident mnogih zagrebačkih klubova i jedan od osnivača Terraneo festivala, ali uvijek i prije svega ljubitelj i kolekcionar glazbe koja u sebi sadrži iskonski vreli funk ritam i onu magičnu formulu, koja od disko klubova 70ih pa sve do danas uspješno pali plesne podije diljem svijeta. 

uncleFunk godinama istražuje i sakuplja selekciju plesne groove glazbe, u potrazi za alkemijskom kombinacijom ritmova koji mogu rasplesati i mrtve. 

U svojim setovima kombinira funk, soul, disco, latin, afro, reggae, brazil & beyond, te masu edita davno zaboravljenog i iz prašine izvučenog rijetkog groovea. Početak programa predviđen je za 22 sata.


(Ivan Horvat)
1. 12. 2017.                                     
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble