Urban Cult
Glazba
marketing

Death metalci Ulcerate 14.11. u Močvari!

UTORAK 14.11.2017. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 80/100 KN
SUBSONIC EVENTS PREDSTAVLJA 

Daleko, iz Novog Zelanda, dolaze nam Ulcerate, jedan od najboljih death metal bendova današnjice! 14.11. Močvara će gorit u masnim riffovima, brutalnim ritmovima i demonskim vokalima! U sklopu Europske turneje promoviraju svoj album "Shrines Of Paralysis" iz 2016. godine. Uz njih prezentirat će nam se i poljski black metal bendovi Blaze Of Perdition i Outre! 

ULCERATE (Novi Zeland)
Web: FacebookBandcamp 

Tehnički death metal miljenici s Novog Zelanda po prvi puta dolaze u Zagreb te prezentiraju svoje zadnje studijsko izdanje "Shrines Of Paralysis". Oformljeni 2000. godine u Aucklandu, Novi Zeland, iza sebe imaju 5 studijskih izdanja te su u tom periodu postali jedni od predvodnika svog respektabilnog žanra. Muzika im je opisana kao dezorijentirajuća, disharmonična, mučna, što sve ljubitelje ekstremnijih žanrova, umiksanim s disonantnim tonovima i kompleksnim ritmovima, ne može ostaviti ravnodušnima. 

BLAZE OF PERDITION (Poljska)
Web: FacebookBandcamp 

Promjene u postavi benda, čak i mijenjanju imena (ex-Perdition), nisu maknule s mape ove odlične poljske black metalce. Skoro pa neljudski vokali i disonance daju na bonus okultnom imidžu BoP-a. Sa svojim zadnjim izdanjem "Near Death Revelations" pokupili su jako dobre kritike, te se na jesen sprema i novi album, pa nam možda priušte malo ekskluzivnog materijala uživo. 

OUTRE (Poljska)
Web: FacebookBandcamp 

Prilično mladi poljski black metal bend startao je s EP-em 2013. godine, te je nedugo nakon u istoj godini imao i "split album" s bendom Thaw. Svoj debitantski album izbacili su 2015. godine pod imenom Ghost Chants, te se u više navrata među fanovima i kritičarima spominje kako podsjećaju na francuski black metal bend Deathspell Omega. 

Upad u pretprodaji: 80 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 100 KN 
Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old Shopu, Tratinska 18.


(Ivan Horvat)

13. 11. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble