Urban Cult
Glazba
marketing

Ljetno kino ponovno u Saxu!

Ljetno kino odsviralo je više od stotinu koncerata u kultnom zagrebačkom klubu, a rijetki su oni koji bar jednom nisu spontano došli na „Spontani ponedjeljak“. Ovom prilikom Max, Vlade i Buki u proširenom sastavu zasvirat će u klubu Sax! u subotu, 11. studenog i po tko zna koji put prirediti nezaboravnu feštu!
Ljetno kino je okupio Max Juričić (ex: Film, Azra, Le Cinema, Vještice, Šo!mazgoon…) u ljeto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim otocima, u najboljim gradskim klubovima te na mnogobrojnim glazbenim festivalima.
 
Uz ukulele, klarinet, bubanj i troglasno pjevanje, dobar provod na njihovim nastupima je zagarantiran, a Ljetno kino će ovom prilikom nastupiti u kvintetu: Max Juričić (ukulele), Vlade Matulić (klarinet), Filip Petković (standup drum), Luka Abrus (piano, udaraljke) i Josip Konfic (xilo, udaraljke).

U subotu nas očekuje pregršt dobre glazbe uz obrade najboljih svjetskih i domaćih pop i rock hitova u izvedbi Ljetnog kina, koje sprema još jedan glazbeni spektakl u klubu Sax!

Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 20 kuna.


(Andrea Vrban Geržina)

9. 11. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble