Urban Cult
Kazalište
marketing

Za predstavu Zvjezdani trenutak Josipa Bizjaka u kazalištu KNAP dijelimo ulaznice

Predstavu „Zvjezdani trenutak Josipa Bizjaka“, monodramu sa Žarkom Potočnjakom koji ujedno tom predstavom obilježava 50 god svoje glumačke karijere možete pogledati 11. studenog u 20 sati u kazalištu KNAP, a mi vam dijelimo dvije ulaznice.
Ovu monodramu Eberharda Streula u izvornoj verziji proslavio je austrijski velikan pučkog kazališta Otto Schenk. U adaptiranoj hrvatskoj verziji glavni lik predstave utjelovljuje hrvatska glumačka legenda - prvak Drame zagrebačkog HNK u mirovini Žarko Potočnjak, koji ovom prilikom proslavlja jubilarnih pola stoljeća rada.
 
Glavni junak, Josip Bizjak, neostvareni je umjetnik i fanatik kazališta u kojem radi kao rekviziter. Kada publika unatoč otkazanoj predstavi ne napušta dvoranu, u jednom trenutku on ostaje sam na sceni i započinje istovremeno duhovitu i melankoličnu kazališnu igru kojom otkriva pogled iza kulisa kazališta. Mašta i čežnja, ambicije i stvarnost te jedan sasvim drugačiji pogled na umjetnost kroz profanu, a opet suptilnu egzistenciju malog kazališnog gubitnika odlike su predstave koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
 
Redatelj predstave je gost iz Austrije, umjetnički ravnatelj Theaterherbst Grenzenlos Marius Schiener. Tekst Eberharda Streula preradili su Žarko Potočnjak i Marius Schiener, uz pomoć dramaturga i redatelja Pave Marinkovića. Predstava je nastala uz veliku potporu Austrijskog kulturnog foruma iz Zagreba te je sastavni dio projekta 2017 – Godina kulture Austrija-Hrvatska. 

Premijera je održana 30. listopada u dramskom kazalištu Gavella, a sada postaje redovni dio programa kazališta KNAP.

Nagradna igra    

Za besplatne ulaznice možete se jednostavno prijaviti na našu e-mail adresu info@urbancult.hrsa vašim podatcima, (ime i prezime), te je u naslovu samo potrebno navesti za koju se predstavu javljate! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru) dobiti ćete potvrdu da ste upravo baš Vi ta sretna osoba koja je osvojila dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, Ivanićgradska 41a
(Maja Radeljić)

8. 11. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble