Urban Cult
Glazba
marketing

Pod velom tajne spremaju novi spot

Grupa ST!llness ovih će dana izbaciti svoj novi video uradak, najbolji i najskuplji do sada!
Naziv spota za pjesmu s albuma "Globalno zatupljenje - Paket za preživljavanje" još će neko vrijeme ostati u tajnosti. To je jedan od zahtjeva stranih investitora koji su sponzorirali izradu samog video spota. Zanimljivost je da je spot snimjen u rekordna dva sata, ističu ST!llnessi. Scenarij, režiju, kameru i montažu potpisuju sami no ovaj put se u spotu pojavljuju profesionalni glumci - njihovi DVOJNICI. Naime, već je pola godine bend u tajnosti radio mukotrpne audicije u želji da nađe idealne dvojnike za ovaj zahtjevni pothvat.
 
"Nakon pronalaženja glumaca sve je išlo glatko i spot smo uspjeli snimiti kroz samo dva radna sata. Ostatak produkcije trajao je još mjesec dana i evo! U roku šest dana bit će vam dostupan na svim internetskim kanalima na kojima ste nas i do sada pratili." – pojašnjavaju ST!llnessi.
 
Posebnost ovog uratka očituje se i u činjenici da će se spot prikazati samo na onim televizijama koje daju najbolju ponudu, "tek kada se razmotre najbolje ponude" poručuju ST!llnessi poučeni dosadašnjim iskustvima.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble