Urban Cult
Cool&fun
marketing

Halloween u kazalištu KNAP!

Dođite 31. 10 . u Knap i provedite  umjetnički Halloween za pamćenje. 
U 20 sati prvo pogledajte hvaljenu predstavu Salvata, dramskog studija Teatara Gaudeamus, nastalu prema motivima priče poznatog SF autora Aleksandra Žiljka u režiji Rebecce Agić, a nakon tog a se opustite i rasplešite pod maskama na partyju Anđeli i Demoni uz promotivne cijene pića. 

Za vrijeme partyja birati će se najbolja maska, a pobjednika očekuju zanimljive nagrade. Osjetite začuđujuću moć Halloweena i provedite večer za pamćenje uz Teatar G i Knap- jer tu je uvijek zabavno!  

Cijena ulaznice je 15 kuna.     

Ukratko o predstavi SALVATA
Aleksandar Žiljak/ Rebecca Agić režija: Rebecca Agić SALVATA igraju: Žana Vuković, Mia Husnjak, Nikola Šalgaj, Sara Razum, Sven Lendo, Ana Žulec, Jakov Zovko, Ana Belcar, Filip Žulec, Robert Janđel, Leona Čabraja o predstavi: Djevojka osuđena na propast nađe se na najnevjerojatnijem mjestu. 

Na prijamnom uredu Raja i Pakla gdje počinje bespoštedna borba za njenu dušu. Njen cilj je dobiti krila no buntovnica u njoj ne prepušta se samo tako lako zadatcima pa biva bačena natrag na Zemlju gdje mora obaviti taj jedan finalni zadatak koji će je spasiti. Problem je u tome što ona ne zna što je činiti a na Zemlju za njom je došao i Demon koji joj nikako neće olakšati posao.


(Matea Udovičić)

23. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble