Urban Cult
Cool&fun
marketing

Putopis: Piratkinja s Kariba

Ovoga četvrtka, 19.10. u 19 sati u klubu Booksa Tamara Puhovski održat će putopisno predavanje nazvano Piratkinja s Kariba
Naime, ove je godine Tamara putovala na Kubu gdje je provela nekoliko tjedana putujući biciklom po ovom, kako kažu oni koji su ga nedavno posjetili, otoku koji se rapidno mijenja. Nakon što je bicikle s kojima je došla donirala lokalnom stanovništvu, Tamara je odlučila kako će se u Europu vratiti morem, odnosno kako će Atlantik prijeći jedrilicom. 

To što u jedrenju nije imala nikakvog prethodnog iskustva Tamaru nije spriječilo u ovom naumu i tako se našla na jedrilici s troje stranaca na putu prema Portugalu. Putovanje nije olakšalo to što su im se autopilot i većina instrumenata pokvarili usred putovanja. 

Tamara Puhovski u Booksi je već održala predavanja o svojim putovanjima na Island (kojeg je također obišla biciklom), u Mongoliju (gdje je pala s konja i iskusila „čari“ mongolskog zdravstvenog sustava) i na Kubu. Ovoga će puta svima prisutnima prenijeti cijeli niz zanimljivih i pomalo nevjerojatnih priča s jedrenja po Atlantiku.  

(Ana Profeta)

19. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble