Urban Cult
Cool&fun
marketing

Star Wars tjedan u Osijeku

STAR WARS TJEDAN - Održava se od 6. do 11.11.2017. u Osijeku po drugi puta u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Događaj organizira Udruga Star Wars Hrvatska i GISKO
Bogati program počinje svečanim otvorenjem s koreografijom u ponedjeljak, 6.11.2017. s početkom u 18 sati, nakon čega slijedi predavanje „Put Sile“ koje će održati članica Udruge, Marina Bistrović.    

U utorak, 7.11.2017. nekoliko članova Udruge će kroz kratke prezentacije prezentirati publici kako se od lako dostupnog materijala može izraditi svoj Star Wars kostim.   

Srijedu 8.11.2017. obilježit će radionica Star Wars facepaintinga Marije Cindrić i Tene Vuksanić, u četvrtak 9.11.2017. nas očekuje zanimljivo predavanje izrade svoga lightsabera koju će održati Ivana Bistrović, a u petak, 10.11.2017. Domagoj Prus će prezentirati svoju fanovsku Star Wars knjigu.      

Subota je ujedno i posljednji dan Star Wars tjedna, a obilježit će ga šetnja kostima centrom Osijeka, škola mačevanja te izvlačenje dobitnika nagrada nagradnog natječaja.  

Dodatni poticaj za ovaj događaj daje nam i činjenica kako je Epizoda VIII: Posljednji Jedi djelomično snimana i u Hrvatskoj, a za koju smo nedavno imali prilike vidjeti i trailer, te se već pripremaju dodatna događanja u Splitu, te tradicionalnu svečanu pretpremijeru u Zagrebu, o čemu će informacije stići naknadno.   


(Azra Imširović)

21. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble