Urban Cult
Glazba
marketing

Drito iz Tvornice 2018.

''Drito iz Tvornice'', naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.
Drito iz Tvornice aftermovie   

Samo dvije zime bilo je potrebno da se «Drito iz Tvornice» ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni line upi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja sudeći prema rasprodanim izdanjima nema problema napuniti najveći klub u državi, Tvornicu kulture. Treće okupljanje planirano je za petak 26. i subotu 27. siječnja, a kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kanđžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.   

Kandžija i Gole žene – «Nema labavo»   

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma «Nema labavo» na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a. Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl «Nema da nema» i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.   

High5 – «Mama konačno sam uspio»   

Drugi val izvođača bit će objavljen kroz tjedan dana, treći val početkom studenog, dok će line up biti zaokružen već početkom prosinca.   

Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kn, a na dan koncerta 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

(Sanjin Đukić)

12. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble