Urban Cult
Glazba
marketing

Humanitarni koncert: U sjećanje na Nevena Mijača

Humanitarni koncert posvećen sjećanju na Nevena Mijača održati će se 24.10.2017. u Vintage Industrialu.
Prošla je godina od kada je Neven otišao prema svom Astralu. Iako on i dalje putuje dio njegove Duše i glazbe ostaje s nama kako bismo uživali u toj ljepoti i perfekciji izvedbe. Upravo ovaj koncert želi dočarati priču o njegovom glazbenom životu od samih početaka karijere.

Prvi dio programa prati autorski period u grupi Telefon, a nakon toga njegov samostalni rad u instrumentalnoj domeni.

Srednji dio koncerta posvećen je instrumentu koji ga je učinito veličanstvenim kao muzičara, a to je usna harmonika. Upravo zbog toga na scenu dolazi petero najboljih svirača u Hrvatskoj, a to su: K. Oremuš, T. Goluban, P. Lovrinčević - Lovre, I. Djeke i D. Lokas.

Zadnji dio programa zamišljen je kao podsjetnik na dva legendarna i kultna rock sessiona koje je Neven svirao sa sastavom Telefon Blues Band. Prvi je bio 'Loocking Back' - Dance Rock Session u GSC Kulušić, a drugi je bio 'Rubey Tuesday' u klubu Saloon.

Prijatelji koji dolaze pjevati i svirati su njegovi dugogodišnji suradnici na brojnim snimkama i hitovima, a to su: D. Gobac, Massimo, N. Belan, Z. Kovačiček, R. Metessi, E. Baučić, S. Jug, B. Bogunović-PIF,D. Kukuruzović, J. Leikauff, A. Bjelinski ...

Tu su također grupe 'Telefon' u originalnoj postavi (T. Krkač, R. Krkač, S. Jug, K. Randić) i Telefon Blues Band (T. Krkač, V. Božić, S. Pintarić, D. Krznarić) kao session band večeri.

Koncert ima humanitarnu notu te će sav iznos od prodanih ulaznica biti uplaćen na račun HGU-a za pomoć muzičarima sa zdravstvenim problemima.


(Matija Trupinović)

11. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble