Urban Cult
Glazba
marketing

Sljedeće treće Antivalentinovo održati će se pod sloganom Ništa ljubav, Karentinovo svuda!

Nakon uspješne druge reinkarnacije u veljači ove godine, ANTIVALENTINOVO se vraća i iduće godine u još jačem sastavu i uz novi slogan: NIŠTA LJUBAV, KARENTINOVO SVUDA!
Ovoga puta će uz začetnike i rezidente ANTIVALENTINOVA, popularni bend LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl. 

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcijenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i mnoge druge, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi! Tko je drugi headliner ove velike antivalentinovske fešte, otkrivamo za mjesec dana! 

Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti! Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a tu su i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim kutovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primjerke antivalentinovske populacije. 

Ulaznice za Antivalentinovo 3 kreću u prodaju od danas, utorka, 10. listopada kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb) te u riječkom Dallas Music Shopu.  Od danas će u prodaju ‘early bird’‘ po cijeni od 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu. 

Akcija za ‘early bird’ ulaznice traje do 12.11.2017. Od 13.11.2017. do 31.12.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn. Od 1.1.2018. cijena ulaznica biti će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu. 

Važno je napomenuti da je ‘early bird' ulaznica ograničen i prodavat će se do isteka zaliha, što znači da je lako moguće da ih i prije 12.11.2017. ne bude više u prodaji. Antivalentinovo je s pravom steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postalo je simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i događaj za koji se uvijek traži ulaznica više. 

Zbog toga požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme po najpovoljnijim cijenama!


(Ivan Horvat)

11. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble