Urban Cult
Cool tura
marketing

Najava repriznih izvedbi umjetničkog projekta "pogledajme"

Udruga djelovanja u kulturi Arterarij organizira reprizne izvedbe umjetničkog projekta pogledajme 13. i 14. listopada u 19.30 u prostoru na adresi Pavla Hatza 12 u Zagrebu. Radi se o autorskom projektu Romana Nikolića u suradnji s izvođačem/icom Sindirelom Bobarić i Sinišom Senadom Musićem.
Arterarij je usmjeren na uključivanje predstavnika marginaliziranih i stigmatiziranih grupa u umjetničke produkcije. Njegov cilj nije propaganda, već otvaranje umjetničkog prostora; demokratizacija produkcije; razbijanje granica i staklenih stropova. 

Arterarij izaziva status quo u društvu radom na promjenama u svom sektoru. Ova produkcija istražuje i progovara o identitetu, društvenim odnosima temeljenima na percepciji identiteta te utjecaju kojeg uska percepcija identiteta uokvirena u predrasude ostavlja na društvene subjekte. 

Ova produkcija čini sasvim evidentnim ono što nas spaja, a ironizira, problematizira i prikazom posljedica kritizira ono što nas, naizgled, razdvaja. Produkcija se poigrava podruštvljenjem intime i intimiziranjem političkoga, ismijavanjem tragičnoga i kanoniziranjem komičnoga, poopćavanjem specifičnoga i konkretiziranjem općega. 


Autorski tim: dramaturgija: Mila Pavićević scenski pokret: Zrinka Lukčec Kiko scena i kostimi: Zdravka Ivandija Kirigin video: Selma Selman glazba i izbor glazbe: Damir Šimunović svjetlo: Marino Frankola Projekt je realiziran uz podršku Ministarstva kulture RH.   

Zbog ograničenog broja mjesta svoj dolazak je potrebno rezervirati na arterarij@gmail.com. Ulaz se ostvaruje uz donaciju u svrhu produciranja daljnjih izvedbi predstave pogledajme.


(Martina Ivančić)
10. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble