Urban Cult
Glazba
marketing

Najveći Halloween ponovno u Palachu

Halloween party uz temu „Budi što želiš, samo budi Zombie“ vraća se u dobri stari Palach 28.10.2017.(Subota)
Uz nagradne igre: Najbolja maska, najbolja grupna maska, najcrnji vic i Kraljica Vriska, ponovno će ugostiti posjetitelje iz cijele Hrvatske koje će dočekati mračna atmosfera dekoriranog Palacha, dva floora, zli koktel bar, face painting i odlična zabava do samih jutarnjih sati, a sve to uz ulaz od samo 13kn.


Tema i Najgora maska 
„Budi šta god želiš, samo budi zombie“ je tema ovogodišnjeg najvećeg Halloween događaja u Hrvatskoj, a sve u počast preminulom ocu zombie filma - George A. Romero.  
Naime, 1968. Romero snima kultni klasik „Night of the Living Dead“ i započinje priču o zombie apokalipsi koja se rasplamsala svijetom i tako stvorila mnoge filmove, stripove, igre i serijale poput The Walking Dead, Resident Evil, 28 days later, Planet Terror i mnoge druge. Ova  ikona horror filma napustila nas je 16.07.2017. i ovogodišnji Halloween Party organiziran je u njegovu počast. Povodom ovog događaja pozivaju se svi posjetitelji da se maskiraju u bilo kojeg lika, no najbitnije je da finalno budu Zombie. Točno u ponoć  Zombie crvenkapice, kuhari, medicinske sestre, vanzemaljaci, mladoženje ili političari na Palachovoj bini pripremit će se za natjecanje za Najgoru Masku!
Nagrade su bogate, a bome i zlokobne. NO TO NIJE SVE!

Izbor za najbolju grupnu masku
Ove godine uvodi se posebno natjecanje. Naime, svi posjetitelji koji se odluče zamaskirati kao skupina pod istom tematikom moći će sudjelovati u nagradnoj igri gdje izabiremo najbolju grupnu masku. Za ove natjecatelje nije bitno da se drže tematike, ali se očekuje da se drže bilo koje horror priče, filma, igre, stripa i sl. Naravno osvajaju zanimljive i stravično grozne nagrade.

Izbor za Kraljicu Vriska ☻ 
Uz nagradnu igru za najbolju masku održat će se ovogodišnji izbor za Kraljicu Vriska.  Kao i prošlih godina u 01h iza ponoći pozvat će se sve dame zavidnih vokalnih mogućnosti da prodrmaju Palach i zavrište u mikrofon po uzoru na legendarnu kraljicu vriska Jamie Lee Curtis koja svojim vriskom u filmskim nastavcima „Halloween“ već desetljećima ledi krv u žilama. Pobjednica ovog natjecanja osvaja prigodnu krvavu lentu „Kraljice Vriska 2017“ i vreću odvratnih nagrada!
http://en.wikipedia.org/wiki/Scream_queen
http://www.youtube.com/watch?v=uUaTy_asglU

Rasplesani  mrtvaci
Kao i prošlih godina ukleti izbor glazbene pozadine uz hitove 80ih i 90ih godina rasplesat će i one najmrtvije posjetitelje.  Svi su pozvani da se pripreme za skakanje, plesanje i divljanje do ranih jutarnjih sati i to na dva floora gdje će se također odviti i zabavno natjecateljski program.

Face Paint Štand ☻ 
Za one koji se ne stignu zamaskirati, nalaziti će se specijalni Face Paint štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u najužasnijeg Zombija. Svakako zavirite na štand i ne budite luzer bez maske ;)

Mini nagradna igra: „Najcrnji Vic“
Tokom večeri party se kratko zaustavlja kako bi oni zlokobnog uma došli na svoje. Naime, dvoje ili više "komičara" pozvat će se da na bini ispričaju naaajcrnji vic koji postoji. Crni vic koji dobije najveći aplauz od publike osvaja besplatnu cugu.

Zli Koktel Bar
Na posebnoj lokaciji pripremljen je i skriveni koktel bar na kojem će vas očekivati otrovno okrutni kokteli. Pronađite naš zli koktel bar i probudite čudovište u sebi uz koktele Zeleni Zombie i Mrtvi Mozak.

Ulaz
Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13,00kn, a vrata Palacha se otvaraju u 20h.

Nemojte propustiti još jedan u nizu najboljih party-a za Halloween i pokažite nam koliko bizarni možete biti. 


(Vinko Golembiowski)

10. 10. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble