Urban Cult
Društvena događanja
marketing

''Obiteljski festival'' u Parku Stara Trešnjevka

Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira OBITELJSKI FESTIVAL koji se održava 23. 9. 2017. u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11 sati.
Ova manifestacija donosi predstave za djecu, izložbe, sajam školskih knjiga, nastup zborova, kreativne radionice, predstavljanje lokalnih Udruga i inicijativa i brojne druge događaje. Unutar šarolikog programa bit će moguća i razmjena školskih udžbenika i lektire. 

"U nedostatku vremena zbog užurbanog stila života, pozivamo velike i male, mame i tate, bake i djedove da se, ovaj put, potrudimo i svi zajedno okupimo u našem parku uz šaroliki i zabavan program u kojemu će svatko pronaći nešto za sebe", rekla je Ljiljana Perišić, ravnateljica Centra za kulturu Trešnjevka.

Program je podijeljen u dva dijela (11.00 – 13.00 i 17.00 – 21.00 h), a dio programa natjecateljskog je karaktera. Naime, roditelji i djeca moći će pristupiti izazovima poput najboljeg piknika, muziciranja, foto priče i modne špice, a najbolje natjecatelje očekuju nagrade. 

Prijave su on line https://docs.google.com/forms/d/1tcwYW0vo-ENq002xWftdB1WWa6ZEYLHqFTw0jlVnX68/edit ili na mjestu događaja.


(Marina Jurković)

21. 9. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble