Urban Cult
Cool&fun
marketing

Putopis: Izrael i Petra

U četvrtak, 14.9. u 19 sati u klubu Booksa ekonomistica, putnica i blogerica Ivona Bačelić Grgić održat će putopisno predavanje o svom posjetu Izraelu i jordanskoj Petri.  
Ivona Bačelić Grgić Izrael i Petru posjetila je u lipnju ove godine. Obišla je staru Jaffu, danas sastavni dio Tel Aviva, Haifu, Eilat, Jeruzalem, Betlehem, Mrtvo more i Masadu te kroz vlastito iskustvo potvrdila tezu koja možda najbolje opisuje tri najveća izrealska grada, a  kaže da Jeruzalem moli, Haifa radi, a Tel Aviv se zabavlja. 

Na putopisnom predavanju ova iskusna putnica prisutnima će prenijeti kako je prešla strogo utvrđenu granicu na Rahelinom prolazu između Izraela i Palestine u posjetu Betlehemu i popila sok u najnižem baru na svijetu na obali najslanjeg jezera na svijetu – Mrtvog mora.  

Ispričat će i svoje doživljaje iz povijesne utvrde iz Herodovog vremena – Masade i jordanske Petre, prije deset godina uvrštene u „novih sedam svjetskih čuda“. Ivona Bačelić Grgić proputovala je 42 zemlje. 

Autorica je zbirke putopisa Samo za taj osjećaj - putešestvije Europom, Azijom do Južne Amerike, a objavljuje putopise i na stranici Putoholičara u rubrici Putešestvije by Ivona i na vlastitom blogu Just for this feeling.

(Ana Profeta)
13. 9. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble