Urban Cult
Glazba
marketing

Ritchie Kotzen dolazi u Boogaloo

Jedan od najboljih svjetskih gitarista, Richie Kotzen, nastupit će 18.11.2010. u Zagrebu u klubu Boogaloo u okviru svoje ovogodišnje svjetske 'Peace Sign' turneje.
Vješto balansirajući između različitih glazbenih stilova, od rock-a i blues-a do jazz-a i fusiona, od pop-a do soul-a Kotzen je na sceni već 20 godina kao gitarista, kompozitor i tekstopisac.  Osim što je sagradio vrlo uspješnu solo karijeru, našao je vremena i za pisanje glazbe, snimanje i sviranje sa glazbenicima različitih stilova, kao što su pop rock bandovi Poison i Mr.Big,  jazz/fusion bandovi kao Vertu feat. Kotzen, ali i jazz legende Stanley Clarke i Lenny White. Rolling Stones izabrali su upravo Richie Kotzen-a 2006. za support na japanskom dijelu svoje 'A Bigger Bang Tour'.
 
Kao plodan tekstopisac, Richie je napisao nekoliko pjesama koje su postale hit single-ovi diljem svijeta. Njegova pjesma 'Stand', napisana dok je bio član Poison-a za album 'Native Tongue', ušla je u top 20 Billboard  liste.  Dok je radio s Mr. Big, Richie je doživio još jednu prekretnicu, nakon što je njegova pjesma 'Shine' stigla do prvih mjesta top ljestvica u Europi i Japanu.
Richie je upravo izdao svoj 20. samostalni album, pod nazivom 'Peace Sign'. Nastavak je to sjajnog niza albuma i turneja diljem svijeta, od stadiona, festivala do malih klubova. 'Peace Sign Tour' obići će nekoliko kontinenata, uključujući obje Amerike, Europu i Aziju.
 
Kotzen je jedan od rijetkih umjetnika kojem je kompanija Fender ukazala čast kreiravši čak dva 'signature' modela gitara s njegovim imenom, a njegov Telecaster i dalje je najprodavaniji 'signature'model za Fender Japan. Njegov potpis nosi i RK100 Cornford pojačalo koje je 2005. proglašeno gitarskim pojačalom godine u Velikoj Britaniji, a tvrtka Zoom je 2009. predstavila njegovu 'signature' efekt pedalu.
 
Sve ovo Richie skromno komentira: 'Sviranje na turnejama i stvaranje glazbe je moj život. To je sve što sam ikada radio. Jako sam zahvalan svim ljudima širom svijeta koji su mi to omogućili'.
 
Objavu početka prodaje ulaznica za ovaj koncertni užitak očekujemo za koji dan.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble