Urban Cult
Film
marketing

Stojan Matavulj i Borko Perić u komediji Lavina

Stojan Matavulj i Borko Berić utjelovili su homoseksualni par u otkačenoj komediji Lavina redatelja Stanislava Tomića koja uskoro stiže na domaća kino platna. Film je to koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival i do suza nasmijao filmsku Arenu.
Uz paletu nekonvencionalnih i izuzetno zabavnih likova, niz bizarnih situacija i zaokreta, dozu groteske i uz ironijski odmak, Lavina na direktan način propituje seksualne tabue, kao i predrasude naspram homoseksualnosti. Glavni lik filma je Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. 

Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. 

Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline. U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. 

U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir.

Dolaskom Lavine, domaća kinematografija više neće biti ista - Lavina je svakako film koji će vas iznenaditi, protresti i – nasmijati! 

(Ivana Sansević) 

11. 9. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble