Urban Cult
Glazba
marketing

Robbie i Gary promoviraju singl

Robbie Williams i Gary Barlow predstavljaju prvu novu glazbenu suradnju.
Singl 'Shame' kojeg su zajedno napisali i otpjevali bivši kolege iz grupe Take That, krenula je sa emitiranjem na radijskim postajama diljem svijeta. Ovo je prvi put da su Williams i Barlow snimili duet te njihova prva autorska suradnja nakon Robbieva odlaska iz grupe Take That 1995. godine.
 
U Hrvatskoj pjesmu 'Shame' premijerno i ekskluzivno vrti Otvoreni radio. Ovaj singl, za koji već nakon prvog slušanja možemo reći da će sigurno biti veliki hit, najavljuje novu kolekciju najvećih hitova Robbiea Williamsa 'In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010' na kojoj će se naći čak 39 pjesama iz 20 godina duge glazbene karijere.
 
Kolekcija će se u prodaji naći 11. listopada na CD-u i DVD-u te donosi definitivni pregled najvećih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.
 
O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: 'Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super s ovim albumom je ne samo da je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me veseli'.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble