Urban Cult
Glazba
marketing

Koncert u vrtu: Carla Belovari & Filip Pavić I Vintage Industrial

Vintage Industrial & Kavez vas pozivaju na još jedan Koncert u vrtu. U četvrtak 24. kolovoza, u Ljetnom vrtu, svoje autorske pjesme s albuma 'Soul na ranu' izvest će Carla Belovari u pratnji Filipa Pavića. UPAD SE NE NAPLAĆUJE!
Svoj prvi album Carle Belovari izgrađivala je i nadograđivala upravo svih ovih sedam godina koliko se nalazi na glazbenoj sceni. Ovaj album sadrži 14 pjesama od kojih su nam neke poput primjerice ''Nama najbolji'' gdje je Neno Belan majstorski odsvirao električnu gitaru, ''Voli kad boli'' predstavljene na Zagrebačkom festivalu 2005. godine, ''Otići na vrijeme'', ''Bilo bi lako'', ''Novidan'' već vrlo dobro poznate. Od suradnji svakako treba spomenuti Matiju Dedića s kojim je Carla surađivala na aktualnom singlu ''Melodija'' i jednog od najboljih hrvatskih muških vokala, Marija Huljeva & Protokool na ''Inspiraciji''.

Naslanjajući se na svoje soul uzore, Carla Belovari vrhunski iznosi emociju kojom pršte njena autorska ostvarenja, a muzikalnost i specifična boja glasa posebno dolaze do izražaja. Suradnja s različitim producentima poput Silvija Pasarića, Roberta Funčića, Baby Dooksa, Kooladea i Harisa Rahmanovića donijela je stilski različite utjecaje u njenu autorsku glazbu, no koliko god utjecaja bilo, Carlin autorski potpis ipak je ono što ovaj album čini jedinstvenim. 

''Soul na ranu'' savršen je album za ovaj topliji dio godine, a vrijeme uloženo u njegovo stvaranje pokazat će koliko je Carla kao kompletan autor, izvođač i tekstopisac sazrijela na svom glazbenom putu.

Dopustite da Vas Carlin topli glas i energija odvedu u neka druga, bolja vremena i uživajte u akustičnoj izvedbi pjesama sa albuma, ali i Soul & RnB klasika uz pratnju vrhunskog gitariste Filipa Pavića.

(M.T.)
24. 8. 2017.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble