Urban Cult
Cool tura
marketing

Poziv na radionice ”Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017”

U rujnu 2017. u organizaciji HDLU Zagreb održati će se serija strukovnih radionica ”Vizualne komunikacije i kulturni marketing za profesionalne umjetnike 2017” (plakat – strip – ilustracija – karikatura – ručno rađena umjetnička knjiga), uz kreativnu kampanju i zavrsnu izložbu polaznika radionica.
Radionice su besplatne i namijenjene su likovnim umjetnicima, clanovima razlicitih strukovnih udruga, kao i umjetnicima koji nisu clanovi udruga, ali aktivno djeluju na domacoj likovnoj sceni, zatim studentima umjetnickih akademija i srodnih fakulteta, te svim onim kreativcima koji svoj rad, znanja i vjestine zele plasirati na domacem i stranom trzistu.

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na radionicama i popratnim programima do 5. 9. 2017. na mail hdlu.zagreb@outlook.com – uz prijavu je potrebno priloziti kratku biografiju i kontakt podatke, uz napomenu koji vas termini radionica zanimaju. Slobodno poziv mozete proslijediti dalje, zainteresiranim umjetnicima i kreativcima.

Radionice financijski podrzava grad Zagreb.

Detaljnije o programu i terminima radionica na nasem portalu ''Zagrebacki likovni umjetnici'':
https://likumzg.wordpress.com/2017/08/18/poziv-na-radionice-vizualne-komunikacije-i-kulturni-marketing-za-profesionalne-umjetnike-2017/

(Krešimira Gojanović)
21. 8. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble