Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba koncertnih rock fotografija Nene Belana & Fiumensa

Deset godina fotografiranja i prijateljstva s Nenom Belanom & Fiumensima, Anamarija Vartabedijan obilježit će izložbom fotografija “Jer je pjesma dio nas – mojih 10 godina” u Galeriji "Juraj Klović"(Verdijeva 19b, Rijeka) od 16. do 26.8. 2017.
Izložba se priređuje povodom dvadeset godina zajedništva benda i nagrade “Zlatni grb Grada Rijeke” koja je ove godine dodijeljena Neni Belanu I Fiumensima. Na izložbi će se naći izbor najboljih 60 fotografija velikog formata koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orksestra) tijekom proteklih deset godina u Hrvatskoj i Srbiji  (Zagreb, Beograd, Kragujevac, Šibenik, Varaždin i Split). 

Anamarija Vartabedijan bila je službeni fotograf i na dva velika jubilarna koncerta u Domu sportova 2016. godine povodom proslave 30 godina glazbene karijere, a 2017. povodom proslave 20 godina postojanja benda Fiumens.

Osim što će se na fotgrafijama naći i Mediteranski orkestar, bit će izložene i fotografije gostiju s dva velika koncertu među kojima će se naći Josipa Lisac, Zorica Kondžam Maja Posavec, Massimo, vokalna skupina Akvarel, Ivan Pešut, Vlado Matulić i brojni drugi.. 

Ove godine Anamarija obilježava i desetogodišnji rad na afirmaciji i prezentiranju umjetničkog izraza u žanru dokumentarne koncertne rock fotografije, koji je dokazan kroz kontinuiranu izložbenu aktivnost sa projektom Rock Momenti u muzejima, galerijama i kulturnim centrima širom Srbije, ali i regije. 

Njene su fotografije otisak trenutka i autentična prezentacija događaja, atmosfere i ličnosti, nastojanje da se sa koncerta prenese vlastiti doživljaj emocije, energije, poruke i ideje rock'n'rolla, koja uvijek otvara mogućnost postojanja slobode i boljeg svijeta. 

Otvorenje izložbe bit će u srijedu 16. 08. 2017. u 20 sati! 

Radno vrijeme: 
Pon - Pet: 10 -13 i 17- 20 sati 
Sub: 10 -13 sati 
Ned - zatvoreno

(Ivan Horvat)
13. 8. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble