Urban Cult
Glazba
marketing

Jax Jones stiže u Aquarius

Londonski DJ i producent, nominiran za prestižnu nagradu Grammy, pokorio je glazbene ljestvice diljem svijeta svojim ultimativnih hitovima "You Do not Know Me" na kojem je surađivao s mladom britanskom pjevačicom Raye te „I Got You“ s s Duke Dumontom. 
Svjetski poznati DJ, koji se može pohvaliti suradnjama s najvećim zvijezdama današnjice, u klubu Aquarius na Zrću nastupiti će u nedjelju, 13. kolovoza.   

Ove godine objavio je singl "Instruction" s američkom pjevačicom Demi Lovato, a nešto prije sa njezinom najvećom rivalkom Selenom Gomez. Ovim suradnjama Jax se našao usred sukoba dvije američke pjevačice, koje svojim turbulentnim odnosom već godinama zabavljaju američke medije. 

Dvije mlade zvijezde su, naime, ili nerazdvojne ili se ne podnose, a sada ga fanovi Selene Gomez obasipaju hejterskim tweetovima te optužuju da je suradnjom s Demi izdao Selenu. Jonesu u svakom slučaju nije dosadno.   

Svjetski poznati Britanac inspiraciju za svoje proslavljene hitove pronašao u širokom rasponu glazbenih pravaca. Odrastao je slušajući  rap, gospel, afro-beat i brojne druge žanrove te se još kao tinejdžer okušao u glazbenoj produkciji, ponajprije kao hip-hop producent, a danas pušta raznovrsnu glazbu koja je najbliža deep houseu.   

U bogatoj glazbenoj sezoni Aquariusa, Jax Jones je samo jedno od velikih DJ imena koji će rasplesati domaće i strane partijanere. Aquarius je ugostio slavnog Stevea Angella, Tchamija. Bakermata, a kao poslastica za kraj sezone stiže nam još i Alan Walker.   


(Ivan Horvat)
11. 8. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble