Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova od 26.08. - 01.09.

Zamjena
IZVORNO IME: The Switch
REDATELJ: Josh Gordon, Will Speck
ULOGE:  Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson, Juliette Lewis
ŽANR: Romantična komedija
TRAJANJE FILMA: 102 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Jennifer Aniston i Jason Bateman glume glavne uloge u ovoj neobičnoj romantičnoj komediji koju potpisuju Josh Gordon i Will Speck (Blades of Glory), a čiji producenti stoje iza filmova „Mala miss Amerike“ i „Juno“. 
Kassie je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog najboljeg neurotičnog prijatelja Wallyja, odluči da je vrijeme za trudnoću – čak i ako to mora učiniti sama… Uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda (Patrick Wilson). Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog zamjene donatora u zadnji čas… Zamjene koja će se otkriti tek za sedam godina, kad Wally upozna Kassienog pomalo neurotičnog sina. 
Karate kid
IZVORNO IME: The Karate Kid
REDATELJ: Harald Zwart
ULOGE:  Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson
ŽANR: Akcija
TRAJANJE FILMA: 140 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Kina
SADRŽAJ FILMA: "Zbog poslovnih obaveza samohrana majka i njezin sin Dre sele se u Kinu. On je razočaran Pekingom zbog kulturnih razlika i zlostavljanja lokalnih nasilnika. Vrlo brzo postaje očajan jer ne poznaje jezik i ne uklapa se u društvo. No Dre upoznaje gospodina Hana koji postaje njegov mentor u borilačkim i lingvističkim vještinama…"
Imaginarij Dr. Parnassusa
IZVORNO IME: The Imaginarium of Doctor Parnassus
REDATELJ: Terry Gilliam
ULOGE:  Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Lily Cole, Verne Troyer
ŽANR: Avantura
TRAJANJE FILMA: 123 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: UK, Canada, France
SADRŽAJ FILMA: „Imaginarium of Dr. Parnassus“, film kultnog redatelja Terry Gilliama je maštovita priča o čovjeku koji je prodao dušu vragu, smještena u moderno doba. Ovaj visokobudžetni film sa zapanjujućim i impresivnim vizualnim efektima je već tijekom snimanja dobio ogroman publicitet zbog iznenadne smrti Heatha Leadgera, čiju ulogu su dovršile najtraženije hollvodske zvijezde današnjice Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law. 

Prije tisuću godina, nepopravljivi kockar dr. Parnassus kladio se s vragom, gospodinom Nickom i na okladi dobio vječni život. Nekoliko stoljeća kasnije, Parnassus sreće ljubav svog života i s g. Nickom (ispregovara) sklapa novi ugovor. U zamjenu za besmrtnost dobija mladost, ali pod uvjetom da njegova kći Valentina kad napuni šesnaest godina postane vlasništvo g. Nicka. Vrijeme brzo prolazi, Valentina se približava šesnaestoj godini života i g. Nick dolazi po nju. Kako su i dr. Parnassus i g. Nick ovisnici o klađenju, dogovaraju novu okladu - Valentinu dobija onaj koji prvi zavede pet duša. Parnassus očajnički želi spasiti voljenu kćer i njenu ruku obećava onome tko mu pomogne pobijediti vraga... započinje nevjerojatna utrka s vremenom. 
Piranha 3D
IZVORNO IME: Piranha 3-D
REDATELJ: Alexandre Aja
ULOGE:  Elisabeth Shue, Adam Scott, Dina Meyer, Eli Roth, Kelly Brook, Christopher Lloyd
ŽANR: Horor / triler
TRAJANJE FILMA: 88 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Redatelj Alexandre Aja (Brda imaju oči, Zrcala) predstavlja nam svoj novi akcijski horor – PIRANHA 3D! 
Svake godine u proljeće mirno jezero Lake Victoria posjeti do 50 tisuća turista koji samo žele uživati u suncu i kasno noćnim zabavama. Međutim, ovog proljeća užitak će se pretvoriti u pravi teror nakon što podvodno podrhtavanje oslobodi ribe-ljudoždere! Grupa nepoznatih turista morat će udružiti snage prije nego postanu slatki zalogaj ovim proždrljivim pohotnim bićima koji će pokušati ubiti i pojesti sve što im se nađe na putu! 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble