Urban Cult
Glazba
marketing

Paco De Lucia oduševio nastupom u pulskoj Areni

Maestro Paco De Lucia u pratnji ansambla i plesača Farruca pripremili  su u Areni više od dva sata glazbenog spektakla. U zvukovima flamenca uživalo je oko 3,5 tisuća obožavatelja. 
Paco je u Pulu došao s obitelji, a uoči pulskg koncerta poručio je kako se veseli što će svirati na jednom od najljepših mjesta u Europi. A tako je i bilo. Vrhunska izvedba u Areni nikoga nije ostavila ravnodušnim -  ni glazbenike ni publiku.

Koncert je počeo solo nastupom Paca De Lucie nakon čega mu se pridružio  ansambl izvrsnih glazbenika Niño Josele (gitara), Antonio Serrano (klavijature), Alain Perez (bas) i Piranha (perkusije), vokalisti Cristo Heredia i David de Jacoba, te plesač Farruco.
Farruco
Na koncertima mu se odnedavno pridružio i nećak Antonio Sanchez koji se savršeno uklopio u skupinu španjolskih i kubanskih glazbenika. Publika je imala priliku kako maestro uistinu uživa u energiji mladih i talentiranih glazbenika te kako svi zajedno uživaju u onome što rade.

Koncertom u Puli Paco je završio hrvatsku turneju koja je dio svjetske turneje „Paco de Lucia and band Live on Tour 2010“.

Foto: Željko Jelenski
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble