Urban Cult
Glazba
marketing

Annie Lennox izdaje Božićni album

Annie Lennox, nekadašnja članica grupe Eurythmics, a danas uspješna samostalna glazbenica, objavit će 22. studenog novi album "A Christmas Cornucopia".
Riječ je o albumu na kojem će se naći obrade njoj dragih božićnih pjesama uz jednu posve novu, autorsku "Universal Child".

"Želja mi je stvarati bezvremensku glazbu u kojoj će slušatelji moći uživati i u godinama koje slijede, a nadam se da će 'A Christmas Cornucopia' biti jedan od takvih albuma" kaže Lennox koja je potpisala i novi diskografski ugovor s Universal Music Group (UMG) čiji čelnici nisu krili svoje oduševljenje:
"Malo je glazbenika koji su pomicali granice pop glazbe kako je to radila Annie i osobita nam je čast otvoriti iduće poglavlje u njezinoj ionako već uspješnoj karijeri" pohvalio je buduću dugogodišnju suradnju Lucian Grainge, zamjenik predsjednika uprave UMG-a.

Bilo s Eurythmicsom ili samostalno, naklada njezinih albuma dosegnula je više od 80 milijuna primjeraka, a u svojoj kolekciji ima 34 hit-singla, 4 nagrade Grammy, 11 Brit Awardsa, 5 Ivor Novellos, Oscara i dva Zlatna globusa.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble