Urban Cult
Glazba
marketing

Završio splitski dio festivala ULTRA Europe

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana festivala, jučerašnjim je programom koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero veličanstveno zatvoren splitski dio petog izdanja festivala ULTRA Europe. 
Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja, a festival je još jednom potvrdio status najvećeg i najvažnijeg međunarodnog događanja u povijesti Hrvatske. Poljud je sinoć posjetio i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion. 

Prije svega moram pohvaliti komunalne službe koje su odlično odradile svoj posao. Drago mi je da su organizatori u suradnji s Ministarstvom turizma te Sveučilištem u Splitu pokrenuli veliko istraživanje i analizu koja će pokazati sve benefite koje festival donosi našem gradu i okolici. ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada. Uspjeh ovogodišnje ULTRE i zadovoljstvo naših građana su najbolja garancija za još bolja i veća izdanja u budućnosti“, izjavio je odlično raspoloženi Andro Krstulović Opara koji je zajedno s Joeom Bašićem, direktorom tvrtke MPG Live i organizatorom festivala, posjetiteljima poslužio i veliku rođendansku tortu, nakon čega se uputio do tribina te uživao u glazbi najvećih svjetskih dance glazbenika.   

Na Poljudu su uživala i poznata lica domaće društvene scene – glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi. 

Nakon veličanstvenog splitskog dijela festivala ULTRA Europe se seli na hrvatske otoke pa će tako svi oni koji se danas nađu na Braču uživati na plaži Zlatni Rat u sklopu Brač Regatte. Sutra je na rasporedu veliki party ULTRA Beach uz nastupe Dash Berlina, Sunnery Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. 

Closing Party se održava na Visu, točnije na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

(Ivana Čabraja)
18. 7. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble