Urban Cult
Cool&fun
marketing

Josipa Lisac i Bari Goddard započeli suradnju

Hrvatska glazbena diva Josipa Lisac i cijenjeni britanski umjetnik Bari Goddard susreli su se ovih dana u Dubrovniku gdje su započeli suradnju. 
Bari Goddard tijekom svog prijašnjeg boravka u Hrvatskoj zaljubio se u Josipine glazbene izvedbe, pa je jednu od najutjecajnijih glazbenica na ovim prostorima poželio je osobno i upoznati. Na Barijev poziv, Josipa je prošlog tjedna stigla u Dubrovnik na otvaranje njegove izložbe From Illyria to Elsinore. Upravo tada, rodila se ideja za novu suradnju  koja je ubrzo i realizirana, a čije ćemo finalne i bez sumnje zadivljujuće rezultate imati prilike vidjeti uskoro.   

Fotografije prikazuju jedinstveni umjetnički izričaj Josipe Lisac viđen očima britanskog umjetnika poznatog po glazbenoj suradnji s rock legendama poput Stevija Maguirea iz Eurytmicsa i brojnim drugim svjetskim glazbenicima, te fotografskom radu GOD photography širokog stilskog raspona. 

Jedinstvena fotografska zbirka Josipe Lisac snimljena je hotelu Splendid te u prekrasnoj Umjetničkoj galeriji Dubrovnik koja uz standardni postav i izložbe rado ugošćuje brojna kulturna događanja poput koncerata i predstava. Prekrasan prostor i jedan od najljepših pogleda na grad naprosto je oduševio Barija Goddarda koji je upravo ovu jedinstvenu kulisu odabrao za početak nove umjetničke suradnje.   

Barijeva izložba pod imenom From Illyria to Elsinore u palači Sponza otvorena je sve do 7. srpnja te je i ove godine neizostavan dio Midsummer Scene Festivala. Festival svake večeri do 5. srpnja nastavlja izvedbe vesele Shakespearove komedije San Ivanjske noći. Predstave se igraju na tradicionalnoj pozornici tvrđave Lovrjenac s početkom u 21 sat. Četvrto izdanje Festivala nastavlja suradnju i s Domom Marina Držića i Društvom prijatelja dubrovačke starine kada će se 6. srpnja u 21.30 sati u palači Sponza odigrati glazbeno scenski program naziva Držić meets Shakespeare.   

Festival Midsummer Scene je projekt Grada Dubrovnika i TZ Grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London. 

Ulaznice za Festival mogu se kupiti online na www.midsummer-scene.com i www.ulaznice.hr te na prodajnim mjestima u TZ Dubrovnik na Pilama i u Luži.

(Anela Novina)
5. 7. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble