Urban Cult
Kazalište
marketing

Opera Klothó Martyne Kosecke gostuje na opernom festivalu Armel! 

Biennalske produkcije uspješno žive svoj život nakon festivala: za nešto manje 6 sati, na 10. opernom festivalu Armel bit će predstavljena opera Klothó, koju je po narudžbi MBZ-a za 29. izdanje festivala skladala Martyna Kosecka, a koju smo postavili u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivana pl. Zajca Rijeka.
I ostatak umjetničkog tima čine poljski umjetnici: režiju opere potpisuje Krzysztof Cichenski, scenografkinja i kostimografkinja je Julia Kosek, dok je oblikovanje videa djelo umjetnika Bartłomieja Szlachcica.

Na linku http://www.arte.tv/fr/videos/076006-005-A/klotho-de-martyna-kosecka-armel-opera možete pratiti izravan prijenos opere iz Beča, ali i naknadno pogledati operu jer će snimka biti dostupna i nakon festivala.

Ne sumnjamo kako će ansambli HNK Rijeka pod ravnanjem maestra Berislava Šipuša i u Beču predstaviti ovo djelo na vrhunskoj razini, a kako je festival i natjecateljskog karaktera, pozivamo vas da za Klothó glasujete na linku: https://polldaddy.com/poll/9776571/!

(M.K.)
3. 7. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble