Urban Cult
Glazba
marketing

Dalibor Herceg predstavlja novi video spot za pjesmu James Dean

Nakon zadnjeg singla i video spota "1000 obećanja" nastavlja se glazbena priča Dalibora Hercega koji u svojoj novoj pjesmi dotiče se teme vječnog buntovnika Jamesa Deana. Glazbu i aranžman potpisuje Dalibor, a Giovanni Jakovac stihove.
Radnja video spota smješena je u "The Movie Pubu" u Zagrebu koji je stekao status kultnog zagrebačkog okupljališta koji je tematski pub, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala i portreti najvecih filmskih zvijezda.   

Video spot pjesme možete pogledati na ovom linku: 
https://www.youtube.com/watch?v=qEFwIZZ67kc

Uz Dalibora u video spotu pojavljuje se posebna gošća, likovna umjetnica, Tanja Malbaša. Tanja zavađa Dalibora svojim usnama, sladoledom, vinom, štiklama i svime što god joj padne na pamet i pod ruku, a Dalibor joj se cijelo vrijeme opire. Na kraju Dalibor pada pod Tanjin utjecaj i šarm i zaljubljuje se u nju.   

James Deanova buntovna strana je bila samo dio njegove višeslojne ličnosti jer mu nije nedostajalo kreativnosti, intelektualne radoznalosti i ambicija. James Deen je izvrsna usporedba pobune, buntovnosti i slobode u umjetničkom izražavanju Dalibora na području glazbe i Tanje na području likovne umjetnosti.   

Kameru za video spot potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada.

(M.K.)
12. 6. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble