Urban Cult
Izložbe
marketing

Završna izložba likovnog studija Centra Knap u galeriji Zvonimir

Otvorenje završne izložbe likovnog studija Centra KNAP održati će se u utorak, 6. lipnja 2017. u 20 sati u galeriji Zvonimir.
Izložba se može pogledati do 12. lipnja, svaki dan od 10 h do 18 h, u galeriji Zvonimir / Ministarstvo obrane RH, ul. A. Bauera 33.   

Likovni studio Centra Knap jedan je od najvećih amaterskih likovnih centara u gradu. Izložbom u galeriji Zvonimir široj javnosti predstaviti će svoje likovne programe. Na završnoj izložbi biti će prikazan rad pedesetak polaznika kroz više od 200 eksponata (slika, crteža, skulptura i umjetničke keramike).   

Programi Likovnog studija održavaju se kontinuirano tijekom cijele školske godine kroz razne likovne radionice namijenjene amaterima. Likovni klub, Crtanje i slikanje, Keramika te Kiparstvo radionice su koje djeluju u sklopu studija. 

Voditelji radionica su akademski umjetnici koji svoje znanje prenose polaznicima te ih na taj način usmjeravaju u svijet umjetnosti. Višegodišnjim kontinuiranim radom polaznici Likovnog studija stekli su zavidne vještine u likovnim tehnikama kojima se bave. Završna izložba pregled je najboljih radova polaznika u protekloj sezoni 2016./2017.     

Izložba se održava u sklopu 10. Dana kulture na Peščenici Više o Danima kulture na linku ovdje.

(Anja Planinčić)
5. 6. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble