Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova od 19. - 25. 08.

O mačkama i psima 2: Osveta Kitty Galore 3D
IZVORNO IME: Cats & Dogs The Revenge of Kitty Galore
REDATELJ: Brad Peyton
ULOGE:  Alec Baldwin, Michael Clarke Duncan, Bette Midler, Joe Pantoliano
ŽANR:
 Komedija
TRAJANJE FILMA: 85 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Australija
SADRŽAJ FILMA: "U vječnoj bitci mačaka i pasa, jedna poludjela mačka odvest će stvari jednu šapu predaleko. Kitty Galore, bivša agentica špijunske organizacije MIJAU, pobjegla je i skovala đavolji plan u kojem ne samo da će pokušati pripitomiti svoje vječne neprijatelje, već i svoje bivše kolege mačke, ali i cjelokupno čovječanstvo. Suočeni s ovom prijetnjom bez presedana, mačke i psi biti će prisiljeni prvi put u povijesti udružiti snage kako bi spasili sebe – ali i svoje vlasnike. 
Charlie St. Cloud
IZVORNO IME: Charlie St. Cloud
REDATELJ: Burr Steers
ULOGE:  Zac Efron, Kim Basinger, Amanda Crew, Chris Massoglia
ŽANR: Romantična drama
TRAJANJE FILMA: 100 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Kanada
SADRŽAJ FILMA: "Charlie St. Cloud (Efron) mladić je koji u životu ima gotovo sve – od voljene majke Claire (Basinger) do malog brata Sama (Tahan), kao i stipendiju za fakultet koja će ga odvesti puno dalje od malog gradića u kojem živi – Charlie je uglavnom zadovoljan svojim životom. Međutim, nakon nesreće koju doživi i u kojoj njegov brat pogiba, on započinje potpuno novi život, jer svijet počne gledati na jedinstven način. Ubrzo se u gradić potpuno neočekivano vraća Charlijeva školska kolegica Tess (Crew) i Charlie će biti prisiljen birati između ljubavi prema njoj i obećanja koje je dao svom malom bratu… 
A-Team
IZVORNO IME: The A-Team
REDATELJ: Joe Carnahan
ULOGE:  Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Sharlto Copley, Patrick Wilson
ŽANR:
 Akcijska avantura
TRAJANJE FILMA: 120 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Predstavljajući potpuno novi i moderni pristup popularnoj seriji koja u SAD-u uživa kultni status, A-Team prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Stoga se odlučuju odmetnuti i iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti - i ekscentričnosti - kako bi skinuli ljagu sa svog imena i našli prave počinitelje. 
Zamjena
IZVORNO IME: The Switch
REDATELJ: Josh Gordon, Will Speck
ULOGE:  Jennifer Aniston, Jason Bateman, Patrick Wilson, Juliette Lewis
ŽANR: Romantična komedija
TRAJANJE FILMA: 102 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Jennifer Aniston i Jason Bateman glume glavne uloge u ovoj neobičnoj romantičnoj komediji koju potpisuju Josh Gordon i Will Speck (Blades of Glory), a čiji producenti stoje iza filmova „Mala miss Amerike“ i „Juno“. 
Kassie je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog najboljeg neurotičnog prijatelja Wallyja, odluči da je vrijeme za trudnoću – čak i ako to mora učiniti sama… Uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda (Patrick Wilson). Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog zamjene donatora u zadnji čas… Zamjene koja će se otkriti tek za sedam godina, kad Wally upozna Kassienog pomalo neurotičnog sina. 
Karate kid
IZVORNO IME: The Karate Kid
REDATELJ: Harald Zwart
ULOGE:  Jaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson
ŽANR: Akcija
TRAJANJE FILMA: 140 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD / Kina
SADRŽAJ FILMA: "Zbog poslovnih obaveza samohrana majka i njezin sin Dre sele se u Kinu. On je razočaran Pekingom zbog kulturnih razlika i zlostavljanja lokalnih nasilnika. Vrlo brzo postaje očajan jer ne poznaje jezik i ne uklapa se u društvo. No Dre upoznaje gospodina Hana koji postaje njegov mentor u borilačkim i lingvističkim vještinama…"
Imaginarij Dr. Parnassusa
IZVORNO IME: The Imaginarium of Doctor Parnassus
REDATELJ: Terry Gilliam
ULOGE:  Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Lily Cole, Verne Troyer
ŽANR: Avantura
TRAJANJE FILMA: 123 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: UK, Canada, France
SADRŽAJ FILMA: „Imaginarium of Dr. Parnassus“, film kultnog redatelja Terry Gilliama je maštovita priča o čovjeku koji je prodao dušu vragu, smještena u moderno doba. Ovaj visokobudžetni film sa zapanjujućim i impresivnim vizualnim efektima je već tijekom snimanja dobio ogroman publicitet zbog iznenadne smrti Heatha Leadgera, čiju ulogu su dovršile najtraženije hollvodske zvijezde današnjice Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law. 

Prije tisuću godina, nepopravljivi kockar dr. Parnassus kladio se s vragom, gospodinom Nickom i na okladi dobio vječni život. Nekoliko stoljeća kasnije, Parnassus sreće ljubav svog života i s g. Nickom (ispregovara) sklapa novi ugovor. U zamjenu za besmrtnost dobija mladost, ali pod uvjetom da njegova kći Valentina kad napuni šesnaest godina postane vlasništvo g. Nicka. Vrijeme brzo prolazi, Valentina se približava šesnaestoj godini života i g. Nick dolazi po nju. Kako su i dr. Parnassus i g. Nick ovisnici o klađenju, dogovaraju novu okladu - Valentinu dobija onaj koji prvi zavede pet duša. Parnassus očajnički želi spasiti voljenu kćer i njenu ruku obećava onome tko mu pomogne pobijediti vraga... započinje nevjerojatna utrka s vremenom. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble