Urban Cult
Cool&fun
marketing

Putopis o jugoistočnoj Aziji - tri mjeseca tišine i kaosa

U srijedu, 24.5. u 19 sati u klubu Booksa će Stanko Baždarić održati putopisno predavanje o jugoistočnoj Aziji.
Početkom siječnja 2016. godine Stanko Baždarić poletio je iz maglovitog Zagreba i 11 sati poslije sletio u vrući i sparni Bangkok. 

Na svom putovanju Stanko je "odradio" sportsko penjanje na Tajlandu (Tonsai, Chiang Mai) i Laosu (Thakhek), 1800 kilometara na motoru od sjevera do juga Vijetnama, razgledavanje Angkor Wata i popratnih hramova na biciklu u Kambodži, vrhunac fjake na jednom od "4000 Otoka" (Si Phan Don) na rijeci Mekong, na granici između Kambodže i Laosa, dva dana vožnje brodom po rijeci iz Laosa u sjeverni dio Tajlanda, pet dana vožnje motorom po sjeveru Tajlanda, prisustvovanje tradicionalnom festivalu inicijacije mladih budista u Mae Hong Sonu i vlakom nazad na početnu poziciju, Bangkok. 

Ovako bi se tromjesečno putovanje moglo sažeti u jednu rečenicu. Prvi mjesec Stanko je putovao u društvu prijatelja, a druga dva sam, iako, kako kaže, na putovanju nikad nisi sam. 

S naglaskom na samom subjektivnom doživljaju putovanja, bez puno već ionako poznatih i lako dostupnih činjenica, informacija i imena, Stanko će prisutnima pokušati dočarati tišinu i kaos jednog dijela jugoistočne Azije.  

(Ana Profeta)

22. 5. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble