Urban Cult
Cool&fun
marketing

Dizajnerska početnica: 2D3D

U subotu, 20. svibnja s početkom u 10 sati održava se Dizajnerska početnica pod nazivom ‘2D3D“ pod vodstvom ANE I VELJKA ARMANO LINTA! Radionica je namijenjena djeci viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima.
Kako od obične 2d ploče materijala dobiti 3d stol ili stolicu koja neće imati ni ljepila ni vijke ni ikakva druga spojna sredstva i materijale, a moći će se bezbroj puta sastaviti i rastaviti te transportirati kao flat pack? Cilj ove radionice je naučiti djecu i mlade da sami izrade unikatne stolčiće od kapafiksa. 

Sudionici će na radionici od ravne ploče kapafiksa izrađivati stolčiće, a za njihovo spajanje neće im trebati  ni ljepilo, ni vijci, samo mašta, spremnost da otkriju čaroliju geometrije, i malo spretnosti. Napravljene stolčiće polaznici mogu pokloniti ili ponijeti sa sobom, a sa sobom će ponijeti i sposobnost da naprave još bezbroj unikatnih stolčića na istu foru. Radionica traje 3 sata.

Na radionicu se mogu prijaviti polaznici viših razreda osnovne škole i srednjoškolci  

Voditelji: Ana Armano Linta je produkt dizajnerica, a Veljko Armano Linta arhitekt. Imaju studio u Zagrebu, www.armanolinta.hr te se bave produkt dizajnom, dizajnom interijera i arhitektonskim projektiranjem, ali i istraživanjem: Ana prvenstveno u području dizajna za igru i učenje, a Veljko u području integrativnog projektiranja za dobrobit (wellbeing). Uživaju u vođenju različitih radionica za mlade. 

Mjesto: HDD galerija, Boškovićeva 18, Zagreb 
Vrijeme: subota, 20. svibnja 2017., 10–13 sati 
Uzrast polaznika: viši razredi osnovne škole (V-VIII), srednja škola 
Rok za prijave: do petka, 19. svibnja u 17 sati, na dizajnerskapocetnica@dizajn.hr

(M.K.)
17. 5. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble