Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ˝Vilimov Shakespeare˝ u kazalištu KNAP

Dijelimo 2 ulaznice za predstavu ˝Vilimov Shakespeare˝ koja će igrati u petak, 19.05. u 20 sati u sklopu nove KNAP + platforme u kazalištu KNAP
"Vilimov Shakespeare" najnovije je dramsko djelo mladog hrvatskog dramatičara Brune Margetića. Ovo smjelo, lucidno, duhovito i uzbudljivo scensko djelo dovodi nas pred glumce koji imaju probu za predstavu "Vilimov Shakespeare". Ne radi se tu o predstavi u predstavi. Ta njihova proba, često na tankoj granici između komedije i horora, JEST njihova predstava, a mi smo u nju uvučeni bez ostatka. 

Redatelj: Zoran Skalicki 
Glume: Vilim Matula, Hrvoje Horvat, Petar Atanasoski, Marija Margetić     

Kroz novu platformu - KNAP+ otvorena su vrata kazališta i Centra KNAP mladim umjetnicima, umjetničkim organizacijama i udrugama, a time i publici ponuditi nove, zanimljive dramske, plesne i eksperimentalne programe, predstave i performanse. 

Želja je iskoristiti potencijal KNAP-a i postati mjesto okupljanja, propitivanja, stvaralaštva; mjesto gdje će se uvijek događati nešto novo, nesvakidašnje i zanimljivo... nešto što će dodatno obogatiti i razvijati kazalište na Peščenici, kao i Centar kulture u cjelini.


Nagradna igra  

Za besplatne ulaznice možete se prijaviti na našu e-mail adresu info@urbancult.hrsa vašim podatcima, ime i prezime, te je u naslovu samo potrebno navesti za koju se predstavu javljate! Uz malo sreće upravo na Vašu e-mail adresu (onu sa koje se javljate na nagradnu igru), dobiti ćete potvrdu da ste upravo baš Vi ta sretna osoba koja je osvojila dvije ulaznice za navedenu predstavu u kazalištu KNAP! Iz tog je razloga potrebno redovito kontrolirati upravo tu e-mail adresu kako biste pravovremeno saznali da li ste osvojili ulaznice (jer naknadne reklamacije i zamjene za druge termine nisu moguće).

Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, 

Ivanićgradska 41a


(Matea Udovičić)
16. 5. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble