Urban Cult
Književnost
marketing

Predstavljanje "Dnevnika za postizanje osobih ciljeva", veleposlanice dr. Tanye Dimitrove

Predstavljanja knjige „365 dana(s) – Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva“  veleposlanice Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj dr. Tanye Dimitrove održati će se u hotelu Esplanade ''Smaragdna dvorana'' u ponedjeljak 15. svibanj 2017. u 18 sati.
U moru priručnika za samopomoć izdvaja se knjiga 365 dana(s) – Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva, koja uskoro izlazi u izdanju Školske knjige. Napisala ju je dr. sc. Tanya Dimitrova, svestrano obrazovana veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj. Autorica je knjigu osmislila kao vodič za dostizanje životnih ciljeva koji je namijenjen svakome tko poželi uživati u procesu rasta.   

Za neke to znači bolja karijera i profesionalni razvoj, za neke je to novac, svjetska slava ili pak pronalazak srodne duše, savršen tjelesni izgled ili kombinacija svega navedenog., kaže autorica.   

Knjigu će prigrliti svi koji su nezadovoljni svojom trenutačnim stanjem i koji u svojem životu žele postići više. Nastala je na temelju materijala koje autorica prikuplja već 20 godina, a na izdavanje Dnevnika potaknula ju je misao kako nakon tečaja ili pročitane knjige o samopomoći ostajemo sami i uglavnom nas svakodnevica odvuče od ciljeva. Zato je Tanya Dimitrova osmislila vodič koji će čitatelja motivirati i poticati ga na promjene iz dana u dan, pomagati mu u napretku i pružati mu podršku.   

Više o samoj knjizi, kao i njezinoj autorici, moći ćete saznati na predstavljanju 365 dana(s)-Dnevnika za postizanje osobnih ciljeva koje će se održati u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. u 18 h u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade uz moderatora programa dr. sc. Nikšu Sviličića i bogat prigodni program.   

(Irena Jelić)
13. 5. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble