Urban Cult
Glazba
marketing

Predstavljamo vam Iness novo ime na domaćoj i svjetskoj glazbenoj sceni!

Iness je novo ime na glazbenoj sceni, a svoj uspjeh je ostvarila sa londonskom muzičkom grupom, te produkcijskom kućom koja je promovira na britanskom, te svjetskom tržištu.
Iness, poznata po obradi pjesme "Physical" u izdanju za Sony Records, te Croatia Records za domaće tržište.  Većinu pjesama piše sama, a namijenjene su kako domaćem tako i internacionalnom tržištu.   

U Njemačkoj je živjela pet godina, te surađivala sa brojnim svjetskim imenima plesne scene te snimila svoj prvijenac u suradnji sa njemačko-indijskim glazbenikom.   

Iness ne staje samo na tome, već nakon brojnih izvedbi u mjuziklima i nastupima po njemačkim pozornicama, počinje suradnju sa hrvatskim menagerom Zoranom Škugorom.   
Tom suradnjom je započeo rad na projektu te albumu disco/pop/electro poznatih obrada iz 80-tih godina zajedno sa timom hrvatskih renomiranih producenata i autora te vrste glazbe.   

Unatoč trenutnim glazbenim trendovima mladih prema narodnoj i turbo-folk glazbi, pronalazi put do svojih obožavatelja nastupajući po cijeloj Hrvatskoj.   Ostvaruje cijeli niz nastupa ne samo po Hrvatskoj i Njemačkoj, već nastupa i u Engleskoj gdje je u mnogobrojnoj konkurenciji engleska glazbena kuća odabire za suradnju.       
U Londonu sprema snimanje live studio session videa, izdavanje novih singlova te nastupe na raznim događanjima, te na velikoj poznatoj proslavi Nove godine u Londou. 
 
Iness uskoro putuje u Ameriku gdje planira potpisivanje ugovora sa glazbenim agencijama koje će je tamo zastupati. Planira se pridružiti jednoj turneji po Americi na koju je pozvana, dok bi u Miamiju trebala ostvariti suradnju sa producentskom kućom koja je zainteresirana za suradnju na svim područjima.   

Kao što je iz svega vidljivo, Iness gradi internacionalnu karijeru, a svojom glazbom koju izvodi, planira osvojiti američko i svjetsko tržište. Njen stil i odabir glazbe oduvijek je bio American Pop sa detaljima electra, dancea i club glazbe. 
 
Nadolazeća izdanja kao i njen debut album planiran je za svjetsko tržište. Iness kreće na svjetsku promociju svojih singlova koje možete poslušati na njenoj službenoj stranici www.inesslive.com, kao i informirati se o ostalim događanjima. 

(Z.D.)
23. 4. 2017. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble